tubikk44 Cennetinsusu bizde 10 ay 10 günlüğüz hala yok belirtide yok bizde baya geç çıkaracağız sanırım o zmana kadar nasıldı yemesi püre şeklinde mi yiyordu köfte tavuk fln yemiyor benimki dişi olmadığı için mi diyorum bazen🤔
Mehhiv Cennetinsusu benim de Kızım 16 aylık ve dişi hiç çıkmadı 2 gündür ateşi yükselip duruyor nasıl geçti gerçi ben doktora götürdüm Boğaz’ında kızarıklık var dedi bilmiyorum 🤷♀️
Dlrbt Arifeeee 11 ay 11 günlük tık yok 🤷🏼♀️ Kabarmadı bile etleri 🤦🏼♀️ Ben de 11 buçuk aylıkken çıkarmışım ilk dişimi bana benzedi galiba 4 gün sonra görcez 😂
Prenses_annesi22 Elifnisaa 3 ay 13 günlük kızım alt dişleri ucu cıktı sayılır bakınca görünüyor artık 🙄
Baldudak_Emirbeyimiz Elifnisaa 5. ayda çıkarmıştı oğluşum ilk incisini sonradan arkası geldi zaten. Şuan 10 aylık 8 dişi var🥰
Nimm Elifnisaa 4 aylıktı iki alt dişi çıkmıştı şuan 8 aylık olmak üzere 6 adet dişimiz var maşallahı var kızımın karnımda kalsiyumu bol depolamış bünyesi 🥰
littleprincesmom Nimm benim oğlumda 3 ay 21 gunluk disleri kasiniyor. Kucagima ters yatirinca hemen elimi agzinda gezdiriyor. Arada sinirleniyor. Acaba cikartacak mi benimkide erkenden.
Ecss Nimm belirtileri ne oldu benim oğlumda 5 gün sonra 4 aylık olacak yanakları kızarmış elleri ağzında salyası çok aşırı derecede emip ısırmak istiyor diş olabilir mi?
Prensannesiyimm Elifnisaa 10 ay 15 günlük hala tık yok bazen huysuzlaniyor kakası ishal gibi ama disinde kabarıklık yok🤷🏻♀️
Prens_annesi2_5_20 Elifnisaa 7ay 26 günlükken çıktı ilk dişi şuan altta iki dişi var bende üstleri bekliyorum hiç uyumadım daha yeni ayağıma alıp sallıyorum ve bu gün Aşı olucak çok zor Bi gündü regl olduğum için iki kat zor geçiyor allahım sen güç ver yarabbim ve şuan 9 ay 10 günlük
Elifnisaa Prens_annesi2_5_20 Hepsi üst üste gelmiş Allah kolaylık versin bi an önce çıkarıp rahatlarsıniz inşallah😯
Bebeklerm Elifnisaa ikizlerimin biri geçen hafta çıkardı 8 aylık olduk diğerinde tık yok daha 4 aydan beri belirtiler vardı artık umudumu kesmiştim 😞
Esliminannesi Elifnisaa 4 buçuk aylıkken çıkarttık biz canım şimdi 5 aylığız incilerimize bakıp mutlu oluyoruz 😊
Elifnisaa Esliminannesi Ne tatlı oluyorlardır o incilerle 😍 kızımı öyle görüp bende mutlu olmayı sabırsızlikla bekliyorum💕☺