deryatoprak Diyet yapmak isteyenler bir türlü başlayamayanlar başlayıp yarıda bırakanlat herkese umut olayım 20 gunde 5 kılo verdim kızlarrr devam ediyorum son 4 kılom kaldımmm hedefimee ulasmak ıcın🙏diyeceğim pes etmeyin oluyor
Gulcan88 Korkmazeda1408 bende oyle diye diye dogum kilomdan gram asagi inemedim sabah aksam bol yesillik ne gelirse akliniza dereotu tere roka maydonoz turp biber domates salatalik pektabiki yogurt ve süt meyve hergun pilav makarna ekmek aburcuburu kesin 2.5 3 litre de su icerseniz sut eksilecegine artiyor bile 😊 1.5 ayda 10 kilo verdim bende
ErenimBalOglum deryatoprak aaa nasıl verdiniz ya bende bekliyim şuracıkta ben 2 haftada 3 kilo verdim de 20 günde bi 5 kilo daha neden olmasın 😅 kız postu açıp nereye kaçtın cabuk gel herkes seni bekliyor valla 😂
deryatoprak @MervEslinArden @Erenbebeninannesi @Haticelif @Burcc @GizemHazal @Serapzehram @Pinar272727 @Korkmazeda1408 @Minika54 @Begonvillll @Damla15 @Mel62 Kızlar oğlumu uyutuyordum ondan yeni gördüm yazdıklarınızı🙈Önce sunu belirteyim ben emzirmiyorum o yüzden emziren anneler benimki gibi diyetler yapmasınlar önermem.Öncelikle 3 gun haslanmıs patates yogurt diyeti yaptım.Sabah ogle ve aksam orta boy patates hasladım ıkı uc kasık yogurtla karıstırdım pul biber nane tuz ekledim yedim 3 günde 3 kilo öyle gitti.Geri kalan günlerde de sabah ıkı haslanmıa yumurta zeytın yesıllık peynır aksamları da ya salata ya ızgara tavuk ızgara kofte ya da bır tabak sebze yemegi yedim.Gunde ıkı kez tarcınlı yürk kahvesi ıctım tatlı ıstegını azaltıyor ve bagırsakları calıstırıyor.Gunde 2-3 litre su içtim.İlk günler zorlanıyor ınsan ama mıde kuculuyor inanın yediklerimiz yetiyor.Beyinde bitiyor her sey.Ha bır de arada bir gün kendimi ödüllendirdim burger kingten büyük boy whooper menü gömdüm😂😂ama onu yediğim gün sadece meyve yedim böyle kızlar🥳🥳❤️
ErenimBalOglum deryatoprak oo maşallah patates yoğurt hep görüyorum youtubede ama denemekte kararsız kaldım patateste şeker sonuçta ama sabah başlıyorum 3 gün deneyeyim bakalım 🙏🙏
deryatoprak Bir de şekeri kestim ben ki çay bardağına bile 4 küp şeker atan insandım kahveyi de bol şekerli içen oluyormus suan bır gıdım seker ekleseler kahveye mıdem bulanıyor ıcemıyorum🙏🥳🥳
Gulcan88 Serapzehram kacamak yapmiyorum hiç ekmek agzima surmuyirum tek lokma bile. sabah akşam yemek yiyorum ve araogun olarakta yogurt meyve yiyorum ve 3 litre su aksamda yesil cay yada sade t.kahvesi bu sekilde haftada en az 1 kilo rahat gidiyor