Mom727272 Daha 3 aylik benimki, tek biraksam sesleniyor surekli, onunde yesem icime sinmiyor. Anlar mi acaba bu aydaki bir bebek? Sadece sut biliyor su an
iki_prens_annesi_ Mom727272 canım annelik ic gudusu anlamaz ama merak eder belki ben hala uyurken yiyorum 10 buvuk aylik uyanikken ne yersem istiyo
Agustosbocegi Mom727272 kaynanam misali 🙈🙈 bu arada bir yerde okumuştum çocuğunun önünde yenmesi onu yemek yemeğe dahada heveslendirirmiş ek gıdaya geçiş daha kolay olurmuş 🤔 ben hep yiyorum haftaya tadımlara başlıcam istekli gibi bakalım nolacak
Mom727272 Sinemisssss ay tam salyalari da akmaya basladi, ben yedikce bakiyor bakiyor salyalari akiyor cocugun icime sinmedi :D
Dmt-01 Mom727272 ne oldugunu bile bilmiyorki canı çeksin üzülmeyin canı filan istemez hadi büyük olsa kendiside bişeyler yemeye başlasa naptıgınızı anlasa ozaman canı çekebilirde okadar küçükken olmaz 🥰
Cihangiriinannesii Mom727272 Tadını bilmediği bir seyi canı nasıl çeksin daha yemeğin ne olduğunu bile bilmiyor
GozdeY Mom727272 eğer ağzını Şapırdatmaya başaladı ve elini uzatıyorsa anlıyor artık… tatmadığı şeyi canı çekmez ama dediklerimi yapıyorsa özenmeye başlamış demektir.
Sirius-10 Bebeğim 5 aylık resmen ağzını oynatıyor ben yerken ve uzanıp almaya çalışıyor ben canının çektiğini düşünüyorum 😅 ama 3 ay erken daha sanki anlaması için
Beybiko-2020 Mom727272 Biz neredeyse 5,5 aylık olacağız hep önünde yiyoruz hele 1 aydır filan mama sandalyesinde bizle aynı seviyede oturuyor.
Deletedmom_50 Mom727272 hayır canı çekmez ayrıca yemek masasına dahil olup yemek yerken sizi izlemesi hem sosyal açıdan hem de ileride yemek problemleri olmaması açısından çok faydalı. Gelişimi için iyi bir şey yapıyorsunuz. Sizi izlesin, yemek saatinize dahil olsun.
annesinin_kizi Mom727272 bende yemek yerken kızım beni görsün istemezdim yaa 😂 Eşim yanında meyve yerdi kızım babasına bakar Dı diyorum kızın canı istiyecek yapma diye 😂