Esra93 Minikpofuduk Dediğiniz çantadan bende aldım ismi lequen Ali expresten 87 TL’ye almıştım 3 hafta içinde elimde oldu ne kadar fiyat aralığında bakıyorsunuz bilmiyorum ama size önerim Ali exprese bakın
MMertinannesi Minikpofuduk git belediyenin sosyal hizmetlerine ucretsiz ici dolu dolu veriyorlar ve gayette iyiler canim
Minikpofuduk MMertinannesi ihtiyacım olduğu için değil canım linkini koyduğum çantalar çok hoşuma gidiyor sıfırı 100 150den asagı değil o kadar para vermek istemediğim için soruyorum yoksa benimde elimde çantalarımız var çok şükür
MMertinannesi Minikpofuduk yok ondan degil bayanin biri demis ya belediyeninkini satayim diye belki bilmiyorsunr ucretsiz verildigini o yuzden soylim dedim
Minikpofuduk MMertinannesi evet canım bilmiyordum şimdi ögrendim belediye falan diyince zaten bir şaşırdım hiç duymadım çünkü
Deletedmom0900 Umranberkaysiz sakamisiniz belediyenin size beles verdigi cantayi bayana saticaksiniz, vicdaninizi bi sorgulayin. Yazik gercekten 3 5 kurus icin ne hallere geldi insanlar.