Minikpofuduk Aranızda anne bebek cantası hiç kullanılmamış yada az kullanılmış satmak isteyen varmı? Çok pahalı sıfırları uygun almak istiyorum biraz yardımcı olur musunuz ☺️
zmq Minikpofuduk bende vardı sadece hastaneye giderken kullanmıştım bitane daha var onu kullanıyor olunca diğerini ihtiyacı olan birinie verdik. Daha önce açmış olsaydın postu karşılıksız gönderirdim sana.
Mervea Minikpofuduk tutumlu anne programını indirin isterseniz orda 2. El az kullanılmış kullanılmamış ürünler mevcut
Esra93 Minikpofuduk Dediğiniz çantadan bende aldım ismi lequen Ali expresten 87 TL’ye almıştım 3 hafta içinde elimde oldu ne kadar fiyat aralığında bakıyorsunuz bilmiyorum ama size önerim Ali exprese bakın
MMertinannesi Minikpofuduk git belediyenin sosyal hizmetlerine ucretsiz ici dolu dolu veriyorlar ve gayette iyiler canim
Minikpofuduk Mervea o programı kullanıyordum fiyatlar pek cazip gelmedi canım ya hiç uyguna vermiyorlar
Umranberkay Nasil bsi ariyorsunuz bende belediyenin hic kullanilmammis bebek cantasi var onu satabilirim isterseniz yedek canta var die kullanmadm
Minikpofuduk Umranberkay https://www.instagram.com/p/BtxY_nhBpgt/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zgd0oixw9mod bu tarz arıyorum canım ☺️
Minikpofuduk Umranberkay sırt çantası tarzında canım benim istediğim sendeki ana kucağıyla takım olan çantadan mı?
Acemi_ogretmen_annee Umranberkay bu tarz çantalar genelde pahalı bana o kadar ı gereksiz geliyor açıkçası den defactodan aldım bu modele benziyor resim atabilirim hala satışı var iise alın çok memnunum 30₺ felan çokta sağlam geniş 😊
MirAlimm Minikpofuduk belediyenin verdigini mi satıyor sana arkadaş tovvvbe Allah ım bacim sen arasana belediyeyi doğum yaptım de sanada gelsin çanta içinde işi ne yarar eşya da var
Mervea Minikpofuduk atmış olduğunuz çantadan ben aliexpresten 80 liraya aldım15 gün içinde elime ulaştı
Umranberkay Smdi gordum senin istedgnsirt cantasi benndeki normal yan tasinir eski okul cantalari olurya yandan tasunan o tarz
Minikpofuduk MirAlimm canım ben doğum yapalı 3 ay oldu bendeki çantadan sıkıldım ben bu tarz istediğim çantalar daha kullanışlı cazip geliyor o yüzden sormak istedim sıfırları çok pahalı çünkü 😏
Minikpofuduk Umranberkay ihtiyacım olduğundan sormadım sadece sıfırına o kadar para vermek istemediğim için sordum dalga geçer gibi yazmayın! Alaycı bi tavırla ihtiyacın yoksa ver hayrına gitsin.
Deletedmom0900 Umranberkaysiz sakamisiniz belediyenin size beles verdigi cantayi bayana saticaksiniz, vicdaninizi bi sorgulayin. Yazik gercekten 3 5 kurus icin ne hallere geldi insanlar.