smyra02 Kızlar bebeğim yaklaşık 2 haftadır kusuyor doktor reflü olabilir dedi ve gaviscon toz verdi bu tozu kullanan memnun kalan var midir ya da bebek reflusu için önerileriniz nelerdir
Irmak21 smyra02 bizde hiç birseye yaramadı akşamdan bir şase kullandık ama her çocuk için farklı tabi. Ben yüksek yatırıyorum emzirip yatiramiyorum gazını çıkarırken hızlı vurmuyorum pat pat diye
gezgin_anne smyra02 reflu yatağı alın yada başı yukarı olacak şekilde yatırın gaviscon bizde fayda etmişti
Gocicim smyra02 cok yedirio olabilir misin acaba ? Kesik kesik yario diolar ama fiskirarak sa idrar yolu enfeksiyonu veya reflu olabilir
1PrensAnnesi smyra02 ben aşırı faydasını görmüştüm ama o tozu öyle aşırı bi suyla yapma bebek içemiyo 1 damla suyla erit hemen ver kaşıkla mide içini nişasta gibi düşün katılaştırıyo ve tutuyo kusmayı 1 sene kullandık oğlumda
esrhrn 1PrensAnnesi bende çok memnun kalmıştım 6 Aydan sonra da yoğurduna katmıştım 1 yaşında kesildi zaten
ikizlerinannesi2985 smyra02 canım benim kızımda da reflü var. Gaviscon etki etmedi bizde. Bebelac thickener mama kullanıyorum. Mamayı ya da anne sütünü kıvamlaştırıyor. Kusmaları baya azaldı. Kesmedi kusmasını ama ciddi azalma oldu.
smyra02 Gocicim 2 saatte bir veriyorum genelde sütünü ama bazen fazla kustugu için yine istiyor diye veriyorum genel olarak kesik kesik ama bazen içtiği gibi sıvı da çıkarıyor
smyra02 2020minikkus önceden birer ikişer kilo alırdı ayda şimdi işte azar azar gram gram alıyor 3 aylık oldu bu arada
ikizlerinannesi2985 esrhrn aynen canım. Ben de bulamamıştım geçen ay. Ama bebelacları hiç birini üretmiyorlardı. Şimdi var tekrardan
Gocicim smyra02 bisi diimmi fazla yediriosun yedirdigin gibi cikariosa .. daha az yedirip baksanmi acaba bi gun
Balyanak341522 smyra02 bugün daha doktora gittim aynı şikayetler bizde de var.Direk bebek reflüsü dedi ve gaviscon tozu biberona mama içine koy ve içir dedi .mamayı koyulaştırdığı için boğaz tahrişini de geçirecek ve sürekli mama isteği oluşmayacak dedi