Baldudak_Emirbeyimiz Buglemmmm Her bebek kendine özeldir vardır bi zamanı 🥰 Valla bazen neden yürümekte bu kadar acele ettin diye soylenmiyo değilim, arkasından koşmaktan çıldırıyorum. Bu zamanin tadını çıkar 😂
Gzdzeynep Baldudak_Emirbeyimiz vicconun ilkadım modallerinden birini alabilirsiniz. Benim kızım yaz çocuğuydu vicconun yazlık ilk adım ayakkabısından almıştım.
Ahimess07 Baldudak_Emirbeyimiz viccoyu herkes çok beğeniyor benim kızım da 8 aylık bi ara görmüştüm araştırmıştım hafif cici renkleri de var su anda trendyolda indirimde galiba tabi normal mağazalarda nasıl bilemem 😊
Deletedmom_50 Baldudak_Emirbeyimiz Bu ikisini kullanıyorum, ben rahatsız ettiğini gözlemlemedim hiç. Rahat hareket ediyor çocuk. Siz yine de deneyerek alma imkanınız varsa denetip alın isterseniz.
Baldudak_Emirbeyimiz Deletedmom_50 Modelleri de çok güzelmiş 😍 Bi bakayım bende bu markaya o zaman ☺️
Alerjikkoala Baldudak_Emirbeyimiz 1 yaşında 19 numara aldım vicconun yorumlarını okumuştum o yüzden bilerek büyük almadım tek sorun zor kapanması :)