Gelincik06 Biraktiracagim, video izliyorum yazı okuyorum acemi anne diye biri var o biraktirinca kızı az kilo almış hastalanmış süte ihtiyaç duymuş bebeği bırakmamış,ama herkes bıraktir diyor soyenen yöntemler hiç aklıma yatmıyor beceremem gibi pispisla falan diyorlar bı iki denedim olmadı bebeğim 16 günlük erken mi sizce
Mcan Gelincik06 ben emerken uyumasını istedim ve hiç memede uyumadı bunun ne sakıncası var ki bıraktırmak istiyorsunuz 🤔en güzel günleri bırakın öyle uyusun ya 16 günlük 3 ayın bitiminde zateb göreceksiniz siz istesenzde meme de uyumayacak 👀bende çok küçük bu anın tadını çıkarın pamuk şekerle 🥰
iki_prens_annesi_ Gelincik06 16 gunluk bi bebek zaten anne kokisunda huzur buldugu icin uyur ve ilk 3 ay bebekler aliskanlik kazanmaz anneliginizin tadini cikarin bu kadar güzel bi seyi sorun etmeyin derim
Pitpitbebe Gelincik06 Kim diyo ya valla sinirlendim o diyenlere. İlk 3 ay bebek ne derse o . Kucağınızda da taşıyın bol bol sarılın istediği kadar emsin. İlk 3 ay bebek hiçbirşeyi alışkanlık edinmez merak etmeyin. 3. Aydan sonra memede uyutma konusunu da şöyle yaparsınız; memede uyuyup memeyi atıyor zaten ağzından . Yatağa yatırırken hafif uyandırırsınız çok gözünü açar hemen pışpışlarsınız. Önerilen bu
Mcan Gelincik06 yani siz daha iyisini birisiniz ama ben şuna karşıyım bebek ona alışır yapma buna alışır yapma böyle yaparsan senden ayrılmaz seni bırakmaz zaten annesi değilmiyiz onlardan başka neyimiz var zaten birgün bizi bırakacaklar illaki istesekte kucağımıza alamayacağız benim bebeğim kolik gerçekten 4 buçuk aylık şuan yeni yeni toparlanoyrouz ve hep kucağımdaydı alışır dediler etrafla ilgilenmeye başladıkça kucağımdan kayıp gitmek istiyor yani yavaş yavaş alışıyor. İllaki alıştık ları şeyleri bırakacaklar hep meme de kalmayacak yada hep kucakta. Biraz fazla mı duygusal ve yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama inşallah rahatlamışsınzdır
Sariduru Gelincik06 yok ya 6 aylık kızım şimdiye kadar hep memede uyudu illaki birakicam yani tadını çıkar boşver insanlari
Bonnusimo Gelincik06 herkes ileride zorluk çekersin diye düşünerek diyodur ama ilk üç ay bebekler alışkanlk kazanmazlar en ihtiyacı oldugu yer orası bırakın uyusun benimde öyleydi tokta olsa orda uyumak istiyodu haklılar kendileri anca anne kokusu memede rahatlatıyolar. Suan kızım 3 aylık artık memede uyumuyor doyunca bırakıyor tekrar uyutmaya calısıyorum. Algıları açılınca artık yavas yavas o anne bağlılığı kalmıyot. Tadını çıkarın şuan bile özlüyorum o günleri 😍
Zuhal1414 Gelincik06 iyi misin şuan onun bi tek sana ihtiyacı var güven duygusu hayata bağlanma sadece sür değil ki acaba yanlış mı okudum diye tekrar tekrar baktım biz 3. Aydayız hala emerek uyuyo biraz bilinçli olun
Gelincik06 Zuhal1414 biraz dikkatli konuşur musunuz, karşınızda yeni anne olmuş,hicbirseyden haberi olmayan ve öğrenmeye çalışan biri var,bebeğimin iyiliği hangisiyse onu düşünüyorum,ilerde uykusuz kalması daha mı iyi, söylenenler bu minvalde
Gulcan88 Gelincik06 daha cik kucuk o egitimi vermek istyosaniz bi 3 4 aylik olsun enazindan suan memeye alisme evresinde yoksa meme reddi baslayabilir
Gelincik06 Mcan ben de öyle düşünüyorum hamileyken de öyleydi,ama bebeğim tok olduğu halde meme ararken huzursuz gibi, yatağına koyunca uyanıyor uykusunu alamıyor,bir de ilerde de uyku sorunu yaşıyormuş ben yalnıs mı post açtım diyorum acaba bebeğim hep kucağımda uyumak istiyor uykulu ve emme pozisyonunda 3 4 saat duruyor
Hasmel Gelincik06 çok çok erken biz üç ayı doldurduk sadece emerek uyur başka türlü uyumaz kesinlikle bırakmayın onun güven duygusuna ihtiyacı var hamilelik aslında 12 aydır 3 ay hala kendini sizinle bağlı zannediyor ayırmayın
Pitpitbebe Gelincik06 insanlar öyle diyor dediniz ya genelde anneler nineler yani eskiler söyler de o yüzden sordum ben anneme o kadar direndim ki bu konuda 😒