Damla29 Eliffffffffffff ütülüyorum diyen yalan söler😜😀😀 valla sadece 1 kez oda doğmadan önce dolabını hazırlarken ütüledim yemek bile yapamıyorum bazen ütü yü nasıl yaparım bilmiyom💙😀❤
BirEylulMeselesii Bizimki 4 aylık bu zamana kadar ütüledim çok güzel bişi aslında daha düzgün daha temiz oluyo ama ilerde hassasiyet yapar büyüyünce cildi hassas olur dedi büyükler o yüzden yavaş yavaş bırakcam galiba ütülemeyi
Saripapatyammm Eliffffffffffff Ilk 6 ay herseyi ütüledim. Sonra kırışan elbise etek gomlek tarzi seyleri ütüler oldum. Bide yeni alip yikananlari ilk utulerim. 16 ay 4 günlügüz
Mom24 Eliffffffffffff ben hamileyken yıkadım ütüledim daha da ütülemedim😂yetişemedim nerdetse 5 aylık olcak kurutup giydiriyorum
Sevce19ceren Eliffffffffffff 3 kizim var hic utusuz giydirmedim.Suan ikisi cok kucuk ama utu onceligim.
Adasmomoulu 8 aylık hala ütülüyorum, evde genel olarak ütü yapılır zaten. Her zaman ütülemeye de devam edeceğim 👍🏻
OncedenGurme Eliffffffffffff kurutma makinası alana kadar ütüledim. Şimdi kuruttuktan sonra sıcacık çıkıyor, ütüyle aynı işlevi görüyor