Yenianne0606 Kızlar aranızda yaptıran var mı? Yan etkisi oldu mu? Doktorumuz 3 doz yapıcaz 5. Ayda başlıcaz demişti. Sanırım aynı anda iki aşı vurucak iki ayrı menenjit grubu varmış
denizsn Yenianne0606 bexsero yaptırdık 5.ayda 5 7 9 diye gideceğiz. Korkutmak istemem ama aşıdan sonra 2 gün çok kötüydü ateş huysuzluk ağlama çoktu.
ozge3747 Yenianne0606 Bexsero da nimenrix de inanılmaz huzursuzluk yaptı. Bacak ağrısı sebepsiz ağlama ağlama krizi uykuya geçememe bunları yaşadık ama çok fazla ateş olmadı.
Handeakglyvz Yenianne0606 kızımda oldu menenjit aşısı 1 hafta ara ile 2 doz biraz ateş yaptı bizde 😐 ama 37 üstüne çıkmadı, menenjit aşısı iki doz değil mi birde rotarix 2 Doz başka olunması gereken özel aşı varmı ki ?
denizsn Tortilla rotavirüs aşısı ile birlikte 780 tuttu eczacı 700aldı üstelik tanıdık eczane değildi.
ozge3747 Yenianne0606 Hayır nimenrix tek doz bexsero 3 doz yaptırdık. Neden daha az koruma sağlasın ki öyle olsa doktor söylerdi
Yenianne0606 Handeakglyvz doktorumuz iki ayrı memenjit türü var dedi her gidişimizde ikişer aşı yapılıcakmış toplamda 5-7 ve 9 aylıkken 3 kez gidicez
ozge3747 Yenianne0606 aşı yapılan gün 5-6 saat sonra başlıyor ertesi gün biraz devam ediyor sonra geçiyor. Her bebek farklı olabilir
Yenianne0606 ozge3747 bizim doktorumuz öyle söyledi arkadaşımın doktoru da aynı şekilde. Kuzenimin haberi yokmuş aşıdan 1 yaşını doldurdu kızı yaptırmaya gitti o da aynı şeyi söyledi. O zaman herkes 1 yaşını bekleyip tek dozla kurtarırdı zaten sanırım
Yenianne0606 ozge3747 ama siz 1 yaşında 3 doz yaptırmışsınız bilemiyorum 1 yaştan sonra tek doz yapılıyo diye 3 ayrı doktordan duydum ama tabii çok tıbbi bilgim yok
Nohutannesi Yenianne0606 3.ayda yaptırdım bexseronun ilk dozunu.ilk gün ateş oldu, iki gün mızmızlanması oldu. 2.dozunda hiç ateş olmadı sadece o gün huysuzdu