DamlaTa Yasmincrn canım bebeğim 5.5 aylıkken döndü ondan önce hiç dönmedi inan 1 günde oluyor, öğleden önce denedi döndü. Sonra bütün gün dönüp durdu
Hn-123 Yasmincrn benim kızımda inanın belki nadir döndü dönmek istemiyordu. Hiç emeklemedi de ama yaşına girince birden kalktı yürüdü şimdi saniye durmuyor 😀
Hn-123 Yasmincrn her bebeğin gelişimi kendine özel o saçma sapan insanların laflarıyla canınızı hiç sıkmayın. Kızım 9 aylıkken desteksiz oturdu yani herşeyi geçti ama erkenden de yürüdü hemen
Yasmincrn Hn-123 evet öyle onların çocuklarının gslişimi hep aynıydı sanki cahil insanlarla muhattap olmak çok zor . Evet emeklemeyen bebekler birden yürüyormuş duymuştum 😊
Bill Yasmincrn Benim oglumda 5,5 aylik hala dönmuyo. Bende merak edip burdan sormustum hatta bi annr benim cocugum 8 aylik surunuyo ama donmuyo demisti üzülme zamanla dönerler herhalde😄
BKumsal Yasmincrn Saçmalamasınlar onlar. Daha 5 aylık yürüsün bari bebek.. Cehalet diyorum noktayı koyuyorum.
Yasmincrn BKumsal cahil insanlara bişeyleri anlatmak gerçekten çok zor anlamıyorlar sadece can sıkıyolar.
birboncukannesiiii Yasmincrn bazı kaynana ve görümceler çok sesszmiş ama sizde çok konuşanlardan çıktınız de 😂 işte naparsın her kaynana görümce farklı 😂😂 Sal çocuğu yatsın uzansın 🤣 canı istediğinde döner
Yasmincrn birboncukannesiiii 😂😂 keşkendilim varsa da diyebilsem 😂 dediğimde Allah gelininde hayırlısını versin diye eşimin yanında knuşup druyor onun yzünden biz tartışıyoruz olmuyo 😂bıraktım artık buraya yazdıktan aonra içim rahatladı 😂
Tunamiko Yasmincrn siz biraz alıştırma yaptırın birde jimnastik halıları bize çok yardımcı oldu ilk dönmesini oyuncağına uzanmaya çalışırken yapmıştı arkası geldi sonra. Tavsiye ederim size de.
karabiberimm Yasmincrn ben 3 kere bu postu açtım canım her bebek bir değil bizim 7 buçuk aylık hala dönmüyor desteksiz oturuyor oyuncakları eğilip alıyor ama ne yüzüstü duruyor nede dönüyor bağırıyor yüz üstü bırakınca kafana takma yani boşuna
Yasmincrn karabiberimm yüz üstü en fazla 5 10 duruyo snra ağlamaya başlıyor yada yere ne serdiysem onu emmeye çalışıyor
karabiberimm Yasmincrn bizimde aynı canım canı isteyince yapar takıldıkça daha kötü oluyor akışına bırak canım