Kuzucum Kademyaman yan etkisi olmadı yapılması gereken bir aşı ağızdan veriliyor her yıl 100 çocuk rota virüsün ölüyor önemli bir aşı
Damla29 Turkan_91 arada tam 2 aymı olmalı acaba biz 3 ay 3 günlüktü 1. Doz vuruldu 2.dozu 4 ay 28 günlük vurulsa bi sorun olurmu acaba 3 5 günden bişey sizin tam 2 aymıydı
Tugce_simsek Canim bende böyle bir post açmıştım çoğu kişi yaptirmis doktoruma da sordum yaptırmami söyledi bende 3.aya girince yaptıracağım hemen ama özel asi oldugu icin ucretliymis o aşılar
Kademyaman Tugce_simsek bende yarin yaptıracam canım yan etki yaşayan var mı merak ediyorum bebeğim 2 aylık
Tugce_simsek Kademyaman çoğu kisilerde yan etkisi olmamış canim bir kaç kişi de ilk gün kakasinin rengi koyulasmis oda ilk gün sonra geçmiş onun dışında ateş falan olmamış. Doktorum ben 3.ve 5.ayinda yaptırılıyor demişti sen niye 2.ayinda yaptırıyorsun
Hasmel Kademyaman aşının yan etkisimi emin değilim Ama 4-5 gün çocuğumun huyu suyu değişti sonra düzeldi ama mutlaka yaptırılmalı yani yan etkisinden ziyade allah korusun hastalansa çok kötü sonuçları var inşallah sorunsuz geçer
balyanakannesi2 Kademyaman hiç bi yan etkisi olmadı korkmayın sadece aşıya gştmeden bebeğinizi doyurun 15 dk öncrsi ve 15 dk sonrası ememez ya da mama içemez. Öyle demişti doktorumuz
Kademyaman Fatmavolkan biz 2 aylikta yaptiricaz doktora danışmadım ama eczaneden alıp sağlık ocağına yaptiracam
Otta Kademyaman bizde söyle bi yan etki oldu kakasını çok uzun süre yapamadı bağırsak hareketlerini yavaşlattı 5.ayda toparladı 2 ay çok sıkıntı yaşadım o nedenle 2. Doz yaptıramadım kesinlikle yapılması gereken bir aşı kuzuma dokunmasa 2. Dozu da yaptıracaktım