susiron Merryyy zamanla geciyor bu durum bizimde öyleydi şimdi düzeldi ama sizinkide gecicidir umuyorum
Snygnr Merryyy belki şöyle yapabilirsiniz onun tutmasına izin vermeyip kontrol sizde olacak şekilde elini tutun ve tam dalmaya yakın elinizi çekin. Ağlarsa yeniden yeniden deneyin. Belki uyku arkadaşı da edindirebilirsiniz.
Merryyy Snygnr dediğin gibi yapıyorum zaten canım dalınca biraz elimi çekiyorum eğer tam dalmadıysa verdiğim uyku arkadaşınıda kabul etmiyor ağlamaya başlıyor hemen
Merryyy Egelim kendi yaptığımı denemiştim sonra battaniye falan vermeye çalıştım ona sarılsın falan diye ama onuda kabul etmedi
Egelim Merryyy Ben de birçok uyku arkadaşı denedim ama en son bunu aldım ve bebeğim hemen benimsedi, şimdi yüzüne kapatıp uyuyor :)) Diş kaşıyıcı özelliği olduğu için, çoğu kez bu anlamda da işini görüyor, olmadı birde bunu deneyin belki sever 🌸
Adanurymn Merryyy anneyani besigi kullaniyorum bende kucuk gelmiyo bize aslinda acaba hepsinin boyutları farklı mi oluyor
Merryyy gunes20 canım evimde oda yok olsa bende öyle bişey düşünüyorum mecbur yatak odamızda yatıyor odamız yok beşiğe eğilmekten belim kopuyor benimde elim uyuşuyor artık bir elim onda bi elim pış pış yapmaktan nasıl bıraktıracam bilmiyorum o değil yatağı değiştirmem lazım nasıl bişey almalıyım bu sebepten dolayı onuda bilmiyorum 😔
Merryyy Snygnr evet çok inatçı bu aralar gündüzleride çok huysuz zaten benden başka kimsede durmuyor hep kucak istiyor. Ben istikrarlıyım ama böyle ağladıkça çok zor oluyor mecbur elimi verip sakinleştiriyorum yoksa hiç durmuyor beşiğinde ayaklarını vurup duruyor huysuzlanıyor bu sefer uyumasıda çok zorlaşıyor
Merryyy adelheid kendi yaptığım amigurimi var doğduğundan beri onunla yatırıyorum ama uykuya dalınca kabul ediyor onu dalana kadar malesef elimi bırakmıyor dalmıştır diyorum elimi çekiyorum hemen anlıyor gözler kapalı ağlamaya başlıyor mızırdanıyor emziğini atıyor huysuzluk yapıyor 😔
Snygnr Merryyy ay valla ben uyku eğitimi verdim. Öğrendiğim şeey sen ne kadar rahatsan o kadar kolay ve çabuk uyuyorlar.
sirdaass Merryyy bebeğiniz sizin elinizi tutmasın siz tutun elini sonra da parmak parmak cekerek bırakabılırsınız o sizin elinizi tuttuğu zaman bırakırsanız uyanabilir
Esen_93 Merryyy cok iyimis ya. Bi de sen gece gunduz besik salla bak. Elimi degil kolumu koparir birakirim dersin yeter ki uyusun 😂😂😂
Mircet Merryyy benim kızım emzirirken de el tutmayı adet edindi ilk başlarda eriyordum ama artık zorluyor😂