Veratuba Alya88 bende günde bir iki kez veriyorum mama sadece kakası mukuslu gazdan dolayıda huzursuzluğumuz var ama
Irmak21 Ballokumu ay bacım çok geçmiş olsun Rabbım bir daha yaşatmasın ne korkmussundur offf bizimde aynı belirtiler var tahliller temiz çıktı diyetteyim tabi bugün ei gıdaya başladık dua ediyorum ki bizimki de geçsin çok yıprandım
Ballokumu Irmak21 size de çok geçmiş olsun. Hem de ne korkmak allah kimseye yaşatmasın 🙏🏼 Bizim de deri testi, kan testi ve yama testi negatif çıktı ama zaten küçük bebeklerde doğruluk oranı düşük oluyormuş. Diyetle bir çok şikayeti geçti
Veratuba Ballokumu mama içinde alerji mamalar kullanıyosun Dr veriyo rapor ücretsiz alıyosunuz allahım şifa versin inşallah
Kkubu80 Veratuba bende öyleydim canım alışıyor insan bir süre sonra :) ben 5 aydır diyetteyim süt,yumurta,susam,kuruyemiş mukusu hep kafama taktım ama doktor ek gıdaya geçmeden bitmez demişti dediği gibi de oldu 😁 Allah yardımcımız olsun ben 6 kilo verdim
Veratuba Kkubu80 bana kuruyemiş söylemedi ama yedim yumurta ve tavukta tüketiyorum 😀 daha 40 günlüğüz hamile kaldığım kilodayım daha zayıflamak istemiyırm ya
Irmak21 Ballokumu benim geçmedi sanırım hala alerjisi olan şeyleri tüketiyorum 😪 bugün ek gıdaya başladık bakalım neler bekliyor bizi
Ballokumu Veratuba evet ama maalesef bebeğim kabul etmiyor tadı ve kokusu çok kötü. Her verdiğimde feyat figan ağlıyor ve kusuyor 😔
Veratuba Ballokumu aynen çok kötü ya ben bile dayanamıyorum kokusuna hangi mamayı denediniz aptamilin kokusu biraz daha hafif
Mrs_Ladybird Veratuba sizin sorunuzdan ayrı olacak ama benim bebeğimin de kakasında mukus oluyor 3.5 aylığız kakayı yaparken zorlanıyor gazla birlikte yapıyor baya sesli oluyor doktora söylediğim de normal diyor ama çoğu alerjik bebeklerde de böyle şeyler görüyorum insanın kafası karışıyor tabi
Veratuba Mrs_Ladybird 😑 inşallah alerjiniz yoktur sizin ya kafanıza takmayın ben pişman oldum anladığıma diyet yüzünden 😂
Havva123 Veratuba geçmiş olsun bizimde mukus anca ek gıdaya geçtik 1 ay sonra geçti yani kolay kolay geçmiyor