Marjinal_Anne2 Hb123456 ya çok sağolun evet sağlıklı olsun yeter ki ah keşke insanlar da böyle düşünse😢🤦🏼♀️
Hb123456 Marjinal_Anne2 kendin için yaşa takma kafana benim ilk oglum varya okadar zayıftı ki evet bebekligi kiloluydu fakat büyüdükçe inan fidan gibi derler ya öyleydi görrn bakmıyorsun bilmem ne ama suan 9 yasında bir kere hastane kapısı bilmedim hastanelerde ugrasmadım sükürler olsun simdi gör bir boy attı bi kilo aldı gözlerime inanamadım annesi olarak değişiyor hiç almaz baba tarafına benzedi diyordum ama alıyorlar gercekten üzüldügüne degmez
Marjinal_Anne2 Uygarpinar ya tam tıkayacağım diyorum ben kitleniyorum anlamadım bu işi ufff gerçekten artık cevabını vermek istiyorum 🤦🏼♀️
Marjinal_Anne2 Bebilottim yaaa gerçekten artık bunu yapmak istiyorum cevabını pat diye vermek nasıl olacak anlamadım 🤦🏼♀️😂 cidden terbiyesizler ya
Marjinal_Anne2 Hb123456 ah nr güzel bende öyle diyorum belki birden atar inşallah 🙏🏻 Çok sağolun desteğiniz için 🙏🏻🌸
Gulsum Marjinal_Anne2 ya saçmalıyorlar canım hiç umursama bile kaç kilo olmasını bekliyorlar küçücük çocugun tabi millet alışmış pirinç unuyla çocuk şişirmeyevalla bende sinir oluyorum bu kilo takıntılı insanlara benim oglum 26 aylık daha yeni 11 kilo oldu
Marjinal_Anne2 Gulsum evet Ya bana da dediler pirinç unu pekmez ver diye vermedim valla vermeyeceğim de boş boş konuşuyorlar ancak ya🤦🏼♀️
Gulsum Marjinal_Anne2 verme canım umursama öyle diyenleri emin ol Bi sıkıntı olsa doktorlar söyler bakma eski kafalı insanlara
semaahmet Marjinal_Anne2 valahi banada diyorlar direk gayet iyi kilosu diyip susturuyorum jerkez bok yemek dusee cnm bos bos konusmasinlar artik bence onlara kaldi derti
semaahmet Marjinal_Anne2 merak etme ansiniz bi deli kuvet geliyo ozman agizlarina edersin senden iyi bakamaz kimse bebisine takma
Gulsum Marjinal_Anne2 takma kafana canım benim sen evladını en güzel nasıl yetiştirilir bilirsin zaten milleti boşver 😊
Marjinal_Anne2 Hb123456 ya ek gıda veriyorum sabah omlet pekmez tahin ceviz labne vs bu tarz , köfte kıyma tarzı yemekler , yıkama işini de kış olduuu için iki güne bir yazın hergğn yıkıyorduk ama
Hb123456 Marjinal_Anne2 kahvaltı yemekler aynı balık cok tükettir haftada iki olabilir ben dogdugu günden beri yıkanmadıgım bir gün yok alıstı simdi bıcı bıcı dedim mi banyoya gidiyor 😃
semaahmet Marjinal_Anne2 gelir gelir patlarsin bi gun emin ol bende boyleydi insanlar onune geleni soyluyordu simdi onlar bende korkuyo😄😄😄