Alpha- Kaganozge merhaba tsh değeriniz okadar yüksek değil. t4 değeriniz normalse korkmayın zeka ve gelişim geriliğini t4 değeri etkiliyor
Kaganozge Alpha- serbest T4 değerimiz 1,22 çıkmış ama onda referans değer belirtilmemiş onu arastiriyordum ben de normal mi diye ama bulamadım
Kbr46 Kaganozge aynen bizde 11 günlüğüz değerimiz 8.46 cıktı hastanede . topuk kanını bugün verdik biz kaç günde geri dönüş yaptılar size
Kaganozge Kbr46 tam 1 hafta sonra sağlık ocağından geri dönüş yaptılar bize, umarım sonuclariniz iyi gelir
Demet16 TDE merhabalar, öncelikle geçmiş olsun benim kızımda tedavi görüyor sizin süreç nasıl gidiyor. 11 aylık olduk henüz Dişimiz gelmedi. Siz ilk ne zaman çıkardınız dişi? Bu tedaviyi gören annelere sormak istedim meraklandım
Ddddddd01 Demet16 oğlum 4 buçuk yaşında halen ilaç kullanıyoruz biz ama gelişimi falan gayet iyi dişlerinde de herhangi bi sıkıntı olmadı
Songul9090 Demet16 sizi tedirgin görüyorum yazdıklarınızı az okudum da. Lütfen gerilme yin. İyi olun iyi cocuklar
Demet16 Songul9090 çok teşekkür ederim iyiyim artık .dişleri epey kafaya takmıştım .fikir alış verişi yapmak iyi geldi :-)
Gzdpmr TDE merhaba Ben Tiroit hastasi bi anneyim Benimde bebeğimde cok yüksek çıkmıştı 4ay 20 günlüğüz benim bebegim kontrol altinda 3 ayda bir kontrollerimiz var Emzirdigim için sutumden ona geciyormus Cocuk endokrin bölümüne kesinlikle gidin ilk bastan takip cok önemli aksatmayin