defnesmomm Belginsena tabi ki, genetik faktörler sebebiyle de zayıf ya da kilolu olabiliyor bebekler. Dönemsel olarak sütünüz de azalma oluyor da olabilir. 6 aydan sonra ilk aylardaki kadar çok kilo almıyor bebekler bir de, onun etkisi var.
Mom095 Belginsena amin canım 🙏🏼 Aslında bebekler kilo alamayınca 5. ayda da ek gıdaya başlatabiliyor doktorlar. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Doktorunuzu falan bi değiştirseniz
Belginsena Mom095 sürekli meyve püreleri yediriyorum çorbalara da başlıcam artık 3 4 tatlı kaşığı yavaş yavaş 😥 alanyadayım ben özele götürdüm sürekli gidiyoruz kilosunu yavaş buluyor devlete götürdüm orda çok iyi bi doktor var 5. Ayda doğum kilosunun iki katına çıkar diyor şimdi kilosu gayet normal dedi
Vldnbrra Belginsena 5. Ay kontrolünde doğum kilosunun 2 katı olması gerek demişti doktorumuz doğum kilosu önemli ona göre değerlendirin 🌸
Mom095 Belginsena bu ay bekle bakalım. Hala kilo almazsa o zaman sen bi sor doktoruna. Mamaya falan başlayalım mı diye? Gerçi genetikte olabilir. Sağlıklı olsun canım gerisi önemli değil ☺️
Esross Merhaba bnm de bı dorum olucak anneler bnde bugün tam 1 aylık anneyim aşımızi bugün olduk bnm de bebeğim 1 ayda 1bucuk kilo almış sizin nasıldı iyimi sizce kilomuz
EslemDilan Belginsena evet kuzum anne sütü sadece .. Ama bebişin kilosu normal az değil yani üzülme sıkma canını stres yapma💜
Mervegem Belginsena anne sütü mü alıyor mama mı canım? Doğum kilosuna göre biraz az almıs sanki persentile baktın mı. Orda normalse iyidir
Belginsena Mom095 Zaten bu ay kendimi öyle planladım kesin almıştır diye düşündüm bir gittimBir de ne göreyim 20 günde sadece 200 gram ne kadar az😢
EslemDilan Belginsena valla doğru düzgün öyle seçerek yediğim besin yok gülüm ya. Tam aksine aşırı seçici biryimdir yemek konusunda pek düzenli beslendgm söylenemez.. sadece hurma badem fındık yeşillik yemeye çalışıyorum biraz