Belginsena Bebeğim 20 günde sadece 200 gram almış bi hafta sonra 5 aylık olucaz ve kilosu 6.425 iyi mi arkadaşlar bide doktor 200 gram kıyafettir diyor yani 6.200 dedi sadece bi alt üst takım vardı üzerinde fazla da bişey yoktu
Mom095 Belginsena 7.5 aylık bebeğim geçen gün tartıldık bizde hiç kilo almamışız 😔gerçi diş çıkarıyo o yüzdendir dediler ama insan üzülüyor tabi
Belginsena Mom095 Mom095 üzüldüğüm konu şu 20 günde öyle dikkat ettim yediklerime promalt içecek al çay aldım kavanoz mamaları yaptım kendim zannediyorum ki baya bi kilo aldı şok oldum bugün
MotherQueen Ayda doğum kilosunun 2 katına çıkması sağlıklı kilo aldığını gösterir. Allah bağışlasın 🌸
Mom095 Belginsena oyyy kuzum kıyamam haklısın tabi. Belki sizinde diş dönemidir. Valla ben iki ay olucak nerdeyse bitmiş haldeyim. İştahı kesildi bebeğimin. Emmek istemiyor ek gıdaya başladık doğru dürüst ağzını açmıyo. O yüzden kilo alamadı bu ay. Zaten 4. aydan sonra bebeklerin kilo alımı yavaşlar. Sadece anne sütü mü alıyo bebeğin? Mama önerdi mi doktorunuz
Belginsena 94z-20u kilosu nasıl diye sorduğum da iyi gidiyor dedi ama 20 günde 200 gram çok az geldi banada 😥 ebe kaşık maması verebilirsin Demişti bende kendim meyve püreleri yaptım verdim gözüme de kilo almış gibi geliyordu şok geçirdim adeta görünce
Belginsena defnesmomm kabak çorbası söyledi oda daha önceki muanaemizde hormonlu olur diye onu da yapmadım
defnesmomm Belginsena kabak, kalorisi çok düşük bir sebze. Kilo alımına destek olacağını hiç sanmıyorum 🙄 mama takviyesi daha mantıklı olurdu
Belginsena defnesmomm onuda söylemedi hiç sıkıntı bende mi acaba sütüm mü yaramıyor ki yada babası da böyleymiş çok zayıfmış ırsi olabilir mi
Belginsena Mom095 Allah yardımcınız olsun sizinde 🙏 benim kız püreleri de yiyor emiyorda iştah iyi ama kilo 0
defnesmomm Belginsena tabi ki, genetik faktörler sebebiyle de zayıf ya da kilolu olabiliyor bebekler. Dönemsel olarak sütünüz de azalma oluyor da olabilir. 6 aydan sonra ilk aylardaki kadar çok kilo almıyor bebekler bir de, onun etkisi var.
Mom095 Belginsena amin canım 🙏🏼 Aslında bebekler kilo alamayınca 5. ayda da ek gıdaya başlatabiliyor doktorlar. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Doktorunuzu falan bi değiştirseniz