TospikOglusum Baliminannesii332411 bende baya oluyo.acmistim istersen bir girip bak posta canm.3hafta ve 1ay agirliktaydi 3gun önce doktorumuzda sordum 3haftadan sonra kullanma dedi
agacsizkoala Baliminannesii332411 kuzenim eczacı ona sordum , ilacın etkisi açık kaldı diye azalmaz , ilaç zaten bozulduğu zaman belli eder şekerlenir kristallenir ondan sonra içirme dedi kendisi de öyle yapıyormuş
Baliminannesii332411 Sevinc543yakut acaba hangisi doğru canım ya Ben alalı 3 hafta oldu 2 kere içirdim daha
Sevinc543yakut Baliminannesii332411 valla canim ben de hiç bilmiyorum ki bende alalı 3 ay oldu neredeyse çoğu duruyor ozaman çöp olucak yazık günah ya keşke küçük şişe yapsalar
tombikdonerkankasiiskender Bana da eczacı 15 gün dedi hatta bu yüzden parolun şurubunu alabilirsin o 6 ay duruyo dedi hangisine inanacağız ya 🤦🏻♀️
Mom28 TospikOglusum senin Calpol postunda yazmıştım bak istersen caycaycay 🥰😂bu benim yeni hesabım cnm
bebekzeynep Baliminannesii332411 geçen burda okuduktan sonra bende gdip eczacımza sordum açıp dolapta saklyrsan 3 4 ay kullanılr dedi bende elimdeki daha uzun süreliydi yeniledim artk
TospikOglusum Mom28 bende artık seni unutmam dur hatta takip edeyimseni sende et beni👍hamilelik nasıl gidiyor,neler yapiysn 💖
Asya0114 Baliminannesii332411 bize ebemiz 1 ay demişti 1 ay sonra sudan farkı olmuyor yani hiçbir etkisi olmuyor demişti