Sarikuzumalp Kızlar bu nedir yeğenimin vücudunda şuan böyle şeyler çıktı komple sırtında falan da var alerjik nir şey midir acaba bilgisi olan var mı?
Sarikuzumalp Mom9 18.5 aylık en son ıspanak yedirmiş ablam bide kendisi çiğköfte yemiş sütten geçip dokundu mu acaba
Sarikuzumalp BaraninAnnesi en son ıspanak yedirmiş birde kendisi çiğ köfte yemiş ilk defa sütten o mu etki etti bilemedik kuzum şimdi sağlık ocağına götürdü
Sarikuzumalp BugraCan27 ıspanak yemiş yeğenim. ablam kendiside ilk kez çiğ köfte yemiş sütten oda etki etmiş olabilir mi diye düşündük
BaraninAnnesi Sarikuzumalp sütten olacağını zannetmiyorum, süt alerjisi olsaydi çoktan farkederdi. Bence cigkoftenin içinde bi baharat dokunmus olabilir.
BugraCan27 Sarikuzumalp ıspanak benim bebeğimi alerji yapmıştı çiğköftenşn yapacağını düşünmüyorum ama ıspanak alerji yapar
Sarikuzumalp BaraninAnnesi doktora gitti de 3 5 gün önce ateşi vardı o döküntüye çevirmiş demiş canım şükür sıkıntı çıkmamış
Sarikuzumalp BugraCan27 evet doktora gitti ıspanak alerjik demiş ama 3 4 gün önce ateşi olmuştu o döküntüye çevirmiş
birmelekannesi2 Sarikuzumalp 6.hastalık gecirmis olabilir canım 3 gun ates, 3gun dokuntu seklinde oluyor