busrasahin45 Kızlar merhabalar 👋🏻 hangi marka ateş ölçeri kullanıyosunus ne kadara almıştınız memnun musunuz ❤️
minikbirbal busrasahin45 weewell kulaktan ateş ölçer kullanıyoruz çok memnunum 220 tl civarındaydı aldığımda
Benimo busrasahin45 braun 6520 kullanıyoruz memnunum şuan için kulaktan ölçüyor. 500 liraya almıştık. Temassız tercih etmeyin hassasiyeti düşük oluyormuş
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi busrasahin45 medisana koltuk altı kullanıyoruz. Bir de temassız aldım şimdi trendyoldan kargoda yorumlar oldukça iyiydi. Markasını hatırlayamadım şuan https://ty.gl/wov0vfy7a bunu aldık fiyat hala uygun değerlendirebilirsiniz
Kavinsmom Medisana 499 TL olmuş ben aldığımda 290 falandı geçen sene şubatta almıştım. Alından ve kulaktan ölçüyor.
GunesliHayat Braun 3030 kullanıyoruz.biz aldığımızda fiyatı gayet makuldü fakat şuan her şey gibi o da çok zamlanmış🤦🏼♀️
GunesliHayat busrasahin45 400₺ olmuş.ben 2019 yazında maksimum 200-250 arası bi rakama almıştım.tam hatırlamıyorum.
GunesliHayat busrasahin45 hiç duymadım.medisana yı ve weewell i biliyorum sadece marka olarak hiç kullanmadım.
busrasahin45 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet canım açıldı teşekkür ederim ar+med diye bi marka aldık ölçtüm ateşini 37 arada 37.2 oluyor nasıl sence
busrasahin45 GunesliHayat ar+med diye bi marka aldım canım ölçtüm 37-37.2 çıkıyor arada normal mı hastaneye gitmeye gerek var mı ki