Kucukprens20 Kızlar sitede silkeleme yasak çarşaf silkelemiyorum küçük küçük eşimin kılları ister istemez saçım böyle püfür püfür silkelemesem içime sinmiyor hele çamaşırlarda ki tozlar 😢 boş bir odamda asıyorım çamaşırları dün ve Bugun dokunmadım süpürge vs ayağımın altındaki simsiyah toz beni şok etti usandım ne yapıcam ben böyle kurutma makinası beni bu dertten kurtarır mı 🥺🥺
Badem Kucukprens20 kesinlikle kurtarır tüm tozu içine topluyor çamaşırlarda zerre toz olmuyor bosh öneririm 3 senedir kullanıyorum aşırı memnunum
Nilguny Kucukprens20 al bi kurutma tüm sorunlarından kurtul derim müthiş bir şey aldığım günden beri tek çamaşır asmadım sadece kazakları atmıyorum onun haricinde herşeyi atıyorum mis gibi yumuşacık çamaşırlar tozsuz kokusus oh! Arçelik kt2772 kullanıyorum 2. El aldım hemde tavsiye ederim bir sorun yaşamadım hiç.
eymenzeynep Ben yatağımızda serili çarşafa süpürge tutuyorum. Yıkanıp kuruduktan sonra balkonun içine çırpabilirsiniz zaten içinde kıl tüy kalmamıştır tozu gider
Nur8134 Kucukprens20 evet haznesi okuyor topluyor alıp o hazneyi temizliyorsun. Hemde ne toz topluyor . Benmde var bende memnunum kışın hele tam kurtarıcı
Badem Kucukprens20 evet evet görsen çıkan tozu inanamazsın aynı süpürge gibi boşaltıyosun yıkıyorsun hazneyi kurutup yerine takıyorsun
limonlukarpuzzz Kucukprens20 valla arkadaşin birisi faydasini gormedim demis ama ben çok memnunum çamaşir tozundan kildan tüyden kurtulduk şükür. Çamaşir katlarken oksure hapsira katlardim kurutmadan sonra bu sorun bile cozuldu. Yani kurutma maknesi bir insanin başina gelebilecek en güzel şey 😍😍
Yesillimon Kucukprens20 Kurtarır ben alirken kararsiz kalmıştım ama iyi ki almışım diyorum camasirlardaki tozu hazneye biriktiriyor bu toz çamaşırlardan mi çıkmış diyorsun,al derim cnm
Morfrenk Bende çok memnunum kendim neysede bebeğimin çamaşırlarında hele eğız mendillerinde kalan tüylerden tiksinir deli gibi uğraşırdım, şimdi Bi bakıyorum pamuk gibi tüy taneciğiii belki vardır oda gözle görülmeyen🤣
E136Z136 çamaşır kurutma makinası iyi hoş da kaç kişinin ki makinası tutuştu ben o yüzden almaya korkuyorum
Mamimomm Kucukprens20 kurutma makinesi en gerekli herkesin alması gereken seylerden bence . Ben ilk aldgmz zaman kullandgmda cikan toza inanamamştm yikanmş temiz camasrdan felaket derecede toz cikmisti ve ütülü bi sekilde ckarttgi icinde gayet kullanşli ütü derdim bitti 😊
Gunes55 Kucukprens20 kurutma mak topladigi toza inanamazsin. Her kurtumada nerden buluyor merak ediyorum
Mtalp 6 ay oldu nerdeyse alalı daha önce niye almamışım diyorum. Zaten camasirladan cikan tozu tüyü görsen niye almamışım dersin. En uzun 4 yada 5 saatte çamaşırlar yıkanmış kurumuş katlanms halde dolapta oluyo. Çoğu kıyafette ütüye bile gerek kalmıyor. Çok büyük rahatlık.