Heraninannesi Caglagok Kullandım fakat kızımda huysuzluk yaptı bıraktım haftaya 6 ay kontrolümüz var vermiyorum onun yerine doktoruma danışarak pekmez kullanıcam
Mayasu Caglagok benim oldu koyulasti kakasi. iki kere de koyu kirmizi nokta seklinde kana benzer bisey gordum dr a soracagim. 4 ay 10 gunluk bu arada bebegim
busrasahinn Caglagok bize sabah akşam diye söylenmedi günde 7 damla dendi 7400 du kilosu damla sayısıni kilo başına 1 damla şeklinde artircaksin zamanla dedi
dphnln busrasahinn Aynen bizim de öyle. Benim oğlum prematüre doğdu. Aceleci bir bebek kendisi. 🥰 Küvezde kaldı 39 gün, taburcu olurken ferruma başladık. Kilo aldıkça 1 damla daha ekliyoruz. Tek seferde veriyoruz günde 1 kez.
Meryemdeveci Caglagok kilosuna göre dedi bizim doktor 4 sabah cay kaşığıyla veriyorum 4 akşam birden verme dedi kabız yapar Ayrıca aç karnamı vereyim dedim tok karnada verebilirsin dedi
dphnln Meryemdeveci Açken vermemiz söylendi bize de. Hatta bu yüzden çok zorlanıyorum, meme istiyor bekletiyorum mecburen. Sütle temas halinde demir damlası etkisini kaybediyor demişti doktorumuz.
Yusufum Caglagok ben de kullanıyorum hiç memnun değilim ne zaman kullansam bebeğim kabız biktim bunun kabızlık yapmasından nereye gittiysem bunu veriyorlar bir de
tutu11 Caglagok Bizde ferrum kullanıyoruz. Bir kerede veriyorum. Doktor kiloya göre vereceksin demişti. 8 kilo 8 damla veriyorum
Meryemdeveci dphnln her doktor farkli seyler söylüyor benım bildiğimde açken verilmesi ama doktorumuza özellikle sordum aç tok farketmıyor dedi sabahları aç karna vermeye özen gösterıyorumda akşamları malesef ki olmuyor mecbur tok vermek zorunda kaliyorum