Armesss İntagramda mucize arılar diye sayfa var galiba oraya başvuracağım hanımlar arı ekmeği varmış iştah açıcıymış son çarem
Kumsal25 Malimomm snrm alerji bebeklerde bu sorun var bizde alerji yok dediler ama şüphelnyrö blmym napcgmı şaşrdm 😢 aynı sorun bizdede var
Aybersa Kumsal25 Canım 5 aylığa göre kilosu ortalamadaymis. Gelişimini doktora sordun mu? Stres yaparsan da etkilenir. Zamanla herşey yoluna gireecek ek gıda döneminde sevdiği tatlar olur mutlaka merak etme❤️
Kumsal25 Aybersa gelişimi ortalarda dedi ne kadar isterse okdar alsın emsin dedi bende diyorum ki cocuk emerken ili büklüm oluyor mama içerken ayaklarını vuruyor sancılanıyor gaz cıkarmaya çalışıyor diyorum bana bişi diyemiyorlar 🤷🏼♀️
Aybersa Kumsal25 başka doktora mi gitsen acaba. Gaz sancısını geçmiş olmasi lazım😟 canı yanıyor belki de, ahhh bu doktorlar
Kumsal25 Aybersa evet valla cok doktora gittim artk bana kızıyorlar napaym bende bıraktım gitmeye çekiyoruz işte ikimizde 😢
Kumsal25 Aybersa kiminin 1 yaşa kdr olurmuş kolik sancıları öle diyorşr teste sdce yumurta çıktı azck okdr başka oldaydı onlarda. Cıkardo diyrm