hilaliii Şükürr o kadar stres yaptım gün yaklaştıkça ama hiç korktuğum gibi olmadı.. Aşı zamanı gelince sizleri de stres basıyor mu 😥😥😥
bicirik hilaliii kanda aldılarmı aldılarsa neresinden aldılar acaba?benim kızımda olacak Az kaldı çok stresliyim
mom093 hilaliii bende kendi evimde değilim kayınvalidemdeyim aşı kartı yanımda değildi hemşiresini aradım kızımın kızamık aşısı haftaya salı yada Çarşamba vurdur dedi istersen bir yaşında da vurabilirsin dedi kafam karıştı aslında biraz sizde kızamık aşısı mı oldunuz bu arada kızımda 9 aylık
Lina1205 @hilaliii#99851809 ay aşı mi oluyir bizim sağlık ocağı 6. Ay aşıdan sonra yapmadı bir 8 ay kontrol 1 yaşına kadar asi yok dedi 😳
hilaliii Lina1205 canım Bi detaylı araştır istersen sanırım Suriyelilerden dolayı mı ne 12. Ay aşısı 9. Aya atladı bana öyle söylediler
LokumAnnesii Lina1205 bazı sağlık ocakları yapıyo banada 9. Ayda aşı olcak dediler 6. Ay aşısına gittiğimizde 9. Aya geldik aşı yok dediler kimi sağlık ocağı yapıyo ama kızamık aşısı yaptıklarıda biz olamadık
Dlkgl Lina1205 bize de 9.ayda yapmadılar 1 yaşında olacak dediler bende araştırdım kampanya gibi bir şey yapmışlar geçen sene uygulanan kızamık aşısı 9 ve 12 . Aylarda 2 doz uygulanmış elinde aşısı kalan sağlık ocaklrı halen bu şekilde uyguluyormuş cimere yazdım bende bu durumu sağlık bakanlığından ardılar isterseniz gidip aşı yaptırabilirsiniz dediler sağlık ocağı ile görüştüm istersen getir yapalım kızamık aşısını ama aynı aşıyı 12. Aydada yapacaz dediler götürmedim onun için
dios_gokta hilaliii o stres bende hrp var oglum acıya dayanıklı bır bebek degıl ve aşılarda katılma yaşama ıhtımalımız hep var bı gun onceden stresten uyuyamıyorum😒
hilaliii bicirik canım ben sordum alacakmısınız diye hayır hastaneye gitmeniz gerekiyor biz almıyoruz orda alınıp değerlerine bakılacak ama pa deminden dolayı bu süre esnetildi 1 yaşına kadar dedi ama biz gitmenizi öneririz bu ay dediler
CaglaCeylin Evet, cünkü o gün mizmiz oluyor kizim. 11,5 ayligiz gecen ay olduk 18.2 yine var.. o gün emeklemek istemiyor cünkü bacaklari aciyor, kucagimda oturuyor.
bicirik hilaliii teşekkür ederim cevap için bize 6 aylık için gittiğimizde 9. Ayda alacağız dediler önemliymiş alınması kan değerlerine bakılıyormuş.
nurelem Dlkgl canım ben 12. Ayda yaptırmayı düşünüyorum 9. Ayda yaptırmak istemiyorum menenjit yaptoracavım için sence ne zaman yaptırmalıyım
hilaliii bicirik bende aylar sonra hastaneye gireceğim korkmuyorum değil keşke sağlık ocağında bakılabilse
bir_pasa_annesi hilaliii sordum hatta kimisi 9 ayda yapılıyormuş dedim bilmiyorum dedi gerizekalı doğum günün de getir dedi
mom093 bir_pasa_annesi banada birde doğum gününden bir kaç gün sonra da getir ama 9 ayda da vurabilirsin haftaya vurdur dedi anlamadım hangisini yapmali