Aybars2020 Kkubu80 hergün mu kullanıyorsunuz. Doktorumuzun asistanina yazıyorum doktorum izinde olduğunu kendisininde bilgisi olmadığını söylüyor. Getirin diğer doktorlar görsum diyor. Acayip sinirlerim tavan yaptı ya bir damla.onerisi almak bukadar mi zor.
Kkubu80 Aybars2020 evet canım her gün 5 damla veriyordum şimdi biogaia ya geçtim bizim buralarda onu eczanelerde bulmak zor diye
aksu5334 Aybars2020 kaleidon probiyotik bağırsakdaki faydalı bakterileri arttırıyo kabız yada ishal olmasın diye. İlaç değil yani takviye bi ürün sorun olmaz kullanabilirsiniz
Zgr26 Aybars2020 biz günde 6 damla kaleidon damla kullandık nurse harveys colex ile birlikte. Gaz sıkıntımız yok denecek kadar azdı. Kaleidon damla bitti o gün sürekl gazı oldu. Şimdi de bulamadık mecburen biogaia aldık. Her ihtimale karsı yine kaleidon damla alacağız.
tostosumm Aybars2020 ya ben az önce 3 damla verdim bi sorun olmaz sanırım demi ilk çocuğum tecrubesizim ondan soruyorum sabah akşam fark ediyormu kullanırken
Aybars2020 tostosumm tamamen doğal oldugu söyleniyor benim doktorum ek gıdaya gecene kadar kullanabilirsin dedi. Cok faydalı olduğunu söyledi. Sizde danışın yinede doktorunuza