Arvenceren Ayazz444 biberon mamadan bahsediyosan kullandm gaz kabızlık faln yapmadı fiyatıda uygundu 2 numarasını nette bulamadgm içn degiştrdm
KumsalPoyraz Hero baby nin bir çok çeşiti var hangisini soruyorsunuz acaba kavo meyve püresini kullandım formül mamasını kullandım gece maması ve sütlü pirinçliyi kullandım formül maması ve sütlü pirinçli yi sevmediler diğerleri güzeldi
Nnur KumsalPoyraz sütlü pirinç olanını biberona nasl ayarladiniz troy edebilirmisiniz. Bide normal kaşıkla yedrdginizde nasl ayarladnz. Doyduğunu nasl anladınız kaşıkla verdgnizde
Bugranin_annesi Ayazz444 onu kullanmadığım için bişey soyliyemicem birde hero baby nin meyve püresini toz mamasini kullandık devam sütünü kullanmadik
KumsalPoyraz Nnur 120 cc ye 3 ölçek koyuyordum kıvamı ve tadına göre bakıp ayarlıyordum biberon da kaşık mamasını 1 defa verdim alışık olmadıkları için pek yemediler ondan nasıl doyduğunu anlamdım bende
Bugranin_annesi Ayazz444 tabakta yaptığımdan biraz daha fazla su katıyorum mesela 2 mama kasigi hero baby 70 ml gibi biberonunu akma seviyesine bebeğin rahatça emebilecegine göre bebeğiniz küçükse daha az yapabilirsiniz benim ki 8 aylik