mlsmrtgl DenizEfeMom çözüm bulabildiniz mi ? Ben doktora götürdüm normal diyor ama bana normal gelmiyor
Lalin mlsmrtgl iki meme arasında altını da değiştirebilirsiniz. O da uyandırır. Parça parça yazıyorum ama yeni yeni aklıma geliyor kusura bakmayın. 🙈
Eminerd mlsmrtgl bence senin kokunu arıyor 😍ilk 3 ay yapışık yaşadık biz resmennn aynı durumları yaşamıştık İki emerdi uyurdu kucağımda koyardım uyanırdı 😊😊 doymasaydı ağlardı diye düşünüyorum 😊😊
Eminerd mlsmrtgl en güzeli 😍😍 kucağa alışır diyenlere inat hep kucağımdaydı oğluşum 😊 3 ay sonra o kadar yorucu olmuyor
elifhanimm mlsmrtgl merhaba allah analı babalı büyütsün,yoruluyor ve uyuyakalıyor uyandırıp emzirmelisin,yakında çene kasları kuvvetlenecek bilinci günden güne açılacak ve uyusuda emmeye devam edecek
elifhanimm mlsmrtgl 😀 tahmin edebiliyorum, yorucu süreçler o uyurken bol bol dinlen kendine de vakit ayır bol sütün olsun tez iyileş inşallah
Inci_mercan mlsmrtgl yaa 🥰🥰 annesi bir annenin sütü bebeği için en iyisi ve en yeterlisidir. Lütfen yetmiyor diye düşünmeyin yeter… Bebeğimde oleydi gece göğsümde uyuturdum 🥰 muslinle sarardım dusmesin diye ☺️ iyiki öle uyumusuz smdi 8 aylık asla bizle yatmıyor park beşinde uyuycakmis 😂