Lalin mlsmrtgl insan kıyamıyor ama biraz sert davranmalısınız yoksa uyanmıyorlar 😔 memeyi ağzından çekiyormuş gibi de yapabilirsiniz arada işe yarar.
Kbrsh mlsmrtgl ek olarak uyanık her anında ağlıyor geceleri asla uyumuyor. Gazı da var. Umarım bir an önce atlatırız bu süreci 🙏🏻
mlsmrtgl DenizEfeMom çözüm bulabildiniz mi ? Ben doktora götürdüm normal diyor ama bana normal gelmiyor
Nevaismom mlsmrtgl aynı dertten müzdaribim canım 22 günlük bebeğim özellikle de akşam ve geceleri oluyor 🙈 ama doymadığını düşünmüyorum
MustafaEmirAnnesi mlsmrtgl Benim minicik de böyle sadece ilk bi kaç hafta uyudu şimdi 2 aylık olduk hala dediginiz şekilde. Bi tek gece düzenli uykumuz var ama gündüz hep dediginiz şekilde. Işte şimdi 2.ay bitti bu bir haftadır gunduzleri biraz uyumaya başladı. Huyları zaman zaman değişecek endişelenmeyin inşallah düşene binecekler sabrediyoruz ben de 😊
Lalin mlsmrtgl iki meme arasında altını da değiştirebilirsiniz. O da uyandırır. Parça parça yazıyorum ama yeni yeni aklıma geliyor kusura bakmayın. 🙈
Eminerd mlsmrtgl bence senin kokunu arıyor 😍ilk 3 ay yapışık yaşadık biz resmennn aynı durumları yaşamıştık İki emerdi uyurdu kucağımda koyardım uyanırdı 😊😊 doymasaydı ağlardı diye düşünüyorum 😊😊
Eminerd mlsmrtgl en güzeli 😍😍 kucağa alışır diyenlere inat hep kucağımdaydı oğluşum 😊 3 ay sonra o kadar yorucu olmuyor
elifhanimm mlsmrtgl merhaba allah analı babalı büyütsün,yoruluyor ve uyuyakalıyor uyandırıp emzirmelisin,yakında çene kasları kuvvetlenecek bilinci günden güne açılacak ve uyusuda emmeye devam edecek