Busee04 Kızlar sütü tazyikli gelipte çözüm bulan var mııı? Bebeğim en azından 6 ay emsin istiyorum daha 3 aylık ve doğduğundan beri sütüm tazyikli emmek istemiyor tolere edemiyor bana da bi akıl verinn😔
Adanurymn Busee04 geri yaslanarak emzirebilirsiniz veya tanzigi gecene kadar sağın biz 8 aylik olduk hala tanzikli masallah bebegim birakmadi
Mercey01 Busee04 makine ile sağım yapmayın tazyiki artırır. Emzirme öncesi elle sağım yapın. Bir de makas tutuşu ile tutup emzirin süt akışını yavaşlatsın.
Busee04 Tugcealp sağdıkça artıyor bu sefer kısır döngü resmen her yolu denedim sağma yatarak emzirme makas yapma
Busee04 Ya hepsini denedim nerdeyse yatar şekilde emziriyorum yine olmuyor biraz büyüse belki tolere eder ama memeyi bırakmasından korkuyorum az kilo almış bu ay çok sıkıntı yaşadım emzirme de ona bagliyorum
Tugcealp Busee04 yok canım makina ile sagmiyorum aynen benimde öyle oluyordu sagdikca gelirdi elimle sıkıyorum masaj yaparak o azaltıyor birde ben göğsümün üstüne yatırır gibi emziriyorum genel de yoksa boğuluyor gibi oluyor yutamiyor ağlıyor
Adanurymn Busee04 evet evet emiyo tabi 4. Ay atağında istemedi 1 2 defa oyle bende sağıp verdim damlalikla cay kasigiyla verdim biberon tutmadığı icin. Ama buyudukce alisiyo bide bizimki emmeyi cok seviyor
Piko78 Busee04 aynı durum için post acıcaktım siz yazmışsınız. 3 ay 18 gunluguz bizde dogdugundan beri tazyikli. Emmek istiyor ama bir iki defa cekınce hızlı gelmeye baslıyor yavrum aglamaktan yoruluyor artık. Biberonla veriyoruö bu sefer iyice göğsümden sogur diye korkuyorum. 🤦🏻♀️
Busee04 Piko78 benimki de çok ağlıyor biberon vermek istemiyorum en azından 6 ay 3 ay daha sabredeyim diyorum belki zamanla alışır ama bazen o kadar ağlıyor ki yorulunca ancak emziriyorum o da elimle makas yaparak
Busee04 Adanurymn ne güzel ya benimki da emmek istiyor ama işte şuan 4.aya girdik bu ayda da atak oluyormuş işler daha zor olacak sanırım 😭
Busee04 Adanurymn ve benimki de biberon tutmuyor çay kaşığı denedim yarısı dışarı gidiyorşırınga denedim onu da ben yapamadım sanırım valla çok çabalıyorum emsin diye ama
Ayseguldasdelen Busee04 her emzirmeden once brazcik sag dha sonra geriye yatarak emzir bebek senin uzerinde emsin
Adanurymn Busee04 bizdede oyle oluyodu cay kasigiylada yarısi disari gidiyodu vitaminin damlaligi var onunla yarim yarim cekip agzina sıkıyodum yanaklarina dogru o yetiyodu şırınga hic denemedim ben ama gecici bi sure snra yine doner emmeye
Busee04 Adanurymn başından beri böyle inşallah düzelir gerçekten yıpratıyor insani sürekli sakinleştirip elimle tutup emzirmek zorunda kalıyorum
Adanurymn Busee04 normal damla ya ilaci çekiyoruz ya sisenin icinden vitasanol ilaç ona internetten bakarsaniz damlaliligini gorursunuz.