Mevra Bu bacakları kesme olayını ben de yaşıyorum suan premium care doğduğundan beri kullanıyorum suan 7 kilo ve 3 numara kullanıyorum ama hiç taşma sızma yaşamadım gece de değiltirmiyorum ve pişik olmadı
Mevra civcivoz evet 6 kiloykende 3 numara kullanıyodum yine kesiyodu aslında tam kesme denemez ama baya kırmızı iz bırakıyo ben de izlerin olduğu yere pişik kremi sürüyorum daha az kesiyo
hilaliii civcivoz molfixe hiç kesmiyor canım yeşil paket tavsiye ederim 4 numaradan başlaman tavsiye ederim ayrıca
civcivoz Mevra allah allah simdi bedenine göre 3numara almam lazım benim de ama bizim de mi keser bacagını acaba tombikto biraz bacaklarımız😂
Mevra civcivoz istersen önce en küçük paket alıp bi dene ama büyük ihtimal 4 numara daha iyi olacaktır
Busraata civcivoz ikiside guzel premium care bi tık pahalı geldi o yüzden aktif bebek kullaniyoruz illaki kesme oluyor baglama yönteminden bacaklardan bezden oglumda 7kilo 4numara kullaniyorum
Alyazeynep civcivoz ikisinide kullandim aktif bebek birazcik pişik yaptı bıraktım premium çare kullaniyorum