DesorLiviya omer12 bende gebelik şekeri vardi diyet yapmıştım oğlum 39 haftada 3400 gr doğdu şuan 14 aylık 10 kilo boyu uzun ama zayıf
Sulegorkem omer12 gebelik şekerim vardı 35 inci hafta 3115gr olarak doğdu sonra ilk 2 ay 1kg sonrada 500gr aldı kızım 9 ay 9 günlük 8 kg şu anda kızım ama çok çok hareketli bir bebek yediği yaramıyor o yüzden ne yazıkki uyduğu zamanlar hariç hiç yerinde durmuyo
Aurora omer12 benim bebegimde 3100 dogdu 39. haftada.Ilk ay 1600 gr aldi.Smdi 5 aylik 8500 kilosu sadece emziriyorum. Peki siz kendi sekeriniz icin dr a gittiniz mi dogundan sonra? Normale dondu mu?
omer12 Sulegorkem anladim cnm benimkide 35 haftalik 3400 gr dogdu. Aklima takildi cok hizlimi kilo alicak artk dye.
Sulegorkem omer12 2 gün kaldı doğduğu anda nefes alamadığı için makineye bağlandı yarım gün makinede kaldı sonra kendi nefes almayı başardı 1 günde tedbir amaçlı tutdular küvezde
Selintosh omer12 gebelik şekeri fark edilmeyip diyet ya da insülin müdahalesi olmayan annelerin bebekleri çok kilolu doğuyor anladığım kadarıyla. benim Bebeğim 37 haftalık 3650 gr doğdu ilk ayda da 1 kilo kadar aldı.
omer12 Sulegorkem bizim bir hafta oldu makineden soktuler ama hala kuvezde. Ozel hastaneler devletten para aldiklari icin fazla tutuyolarmis bebekler i acaba oylemi yapiyo gittigim hastane
Sulegorkem omer12 evet aynen öyle devletden küvez parası aldıkları için daha fazla tutuyolar benim doğum yaptım hastanede ve zaten doktorum tanıdıktı onun vesilesiyle çıkardık hastaneden yoksa bizim kinide en az 10-15 gün daha tutarlardı biz biraz çazgırlık yaptık çünkü bebeğin durumun iyi olduğunu öğrenmiştik kesin çıkarırız demiş çocuk doktoru bizim doktora sonra yok annenin sütü yok yok emme reflesi yok dediler eşimde o zaman getirin kağıt imzalıycaz bütün sorumluk bizde dedi bebeğin çıkışı yapılırken çıkış kağıdında gayet sağlıklı olduğu yazıyodu
Mrvozell omer12 alakadi yok saglik bakanligina bildiroyorlarr sagligi yerine gelsinde kalsin brnm kizim dansariliktn 2 gun kaldi
Sulegorkem omer12 bebeğinizin durumunu öğrenin özellikle hemşirelerden sorun sonra hastane yönetimiyle görüşün çıkartıyımusunu çıkartmıyomusunuz gerekiyos başka hastaneye götürücem çoğumuzu diyin bakalım napıcaklar
omer12 Sulegorkem net bilgi vermiyorlarki daha iyi gibi cumleler kullanıyorlar. Zorla çıkarsam hastaneden snra Allah korusun bisey olsa daha kotu olur bu sefer
Sulegorkem omer12 ozaman biraz sizde cazgırlık yapın doru düzgün bilgi vermiyosunuz bebeğimizin sağlık durumuyla ilgi sizi şikayet edicez sırf devletden para alabilmek içinmi tutuyosunuz bebeğimizi falan diyin belki en azından durumuyla ilgi gerçek bilgiyi ala bilirsiniz birde zaten durumu iyise başka hastaneye götürücez falan dediğinizde sizde çıkış işlemleri yapılırken çıkış kağıdımda bütün yani bebek defterinde bütün sağlık durumunu yazıyolar
Sulegorkem omer12 birde sizin yazdığınızdan anladığım kadarıyla zaten nefes almaya başlamış kendiğilinden ki 1 haftadır sadece küvezin içinde tutuyolar birde hala serum bağlımı bebekte onada bir bakın eğer salık durumu iyse serum vermiyide bırakıyolar sadece öylecene orda yatırıyolar