Hurijjjj Merhaba kizlara .3 aylik oglumu sunnet yatırmayı dusunuyorum .doktor narkozlu ve narkozsuz nasil isterseniz yaparz dedi fakat karar veremedim . Sunnet yaptirsnlar nasil yaptrdi yardimci olurmusunuz
Ozge_AyazEfee Hurijjjj biz 3ay 25 günlük iken lokal anestezi ile yaptırdık, bölgesel uyuştururuldu yani
Deletedmom324 Hurijjjj tabi ki lokal anestezi. 4 aylıkken yaptık. Daha buyuk bebeklere genel uyguluyorlar. Şaşırdım
Mertcikannesi Hurijjjj ben 2 hafta önce yaptırdım. 5,5 aylık Bebeğim. Lokal yapıldı. Bazı doktorlar lokal bazıları genel anestezi ile yapıyor. Biz ufacık bebeğe narkoz verilsin istemedik.
Kaganpasa20 Aliemresevo mrb. Gecmis olsun tez zamanda atltsin inşallah. Biz de yaptiricaz yarin gidicez ama onun oncesinde testler falan yapiliyor mu bilgi verir misiniz ??
Kaanveannesi Oğlum 3 aylık olacak inşallah bizde yarın yaptıracağız doktor bölgesel uyuşturacağız dedi
Aliemresevo Kaganpasa20 ben evde fark ettim pipisini ucu kıpkırmızıydı. Biraz aşağı çektim pipisini içi bembeyazdı hemen doktora götürdüm oda bizi cerraha yönlendirdi. Cerrahta sünnet olması lazım dedi ama test falan yapılmadı.
Havvahavvaejderha Valla 5 ay lik bebeğim var cesaret edemedim ya vazgeçtim karar vermistim snra geri çaydım...
Havvahavvaejderha Kaganpasa20 valla biraz büyüsün 2 3 yaşında yaptırırız smdi ağlamasını kaldıramam valla
Kaganpasa20 Havvahavvaejderha o yaslarda genel anestezi oldugu icin ben o yuzden erken yaptrmayi dusunuyorum
Deletedmom324 Havvahavvaejderha 2-3 yasında daha zor olacak valla. Ne kadar erken o kadar iyi. Cabuk iyilesiyor. İlk gun 1-2 saat zorluyor. Ben hastaneden kacıyordum valla esim yakaladı 😂 ama şimdi iyi ki de diyorum cunku kolay oldu. Hatırlamayacak da
Gokceperi Havvahavvaejderha cnm bnde 40 gunluk yaptırdım tabi bnm için o an dayanlmazdı hastanede içim gitti ama bittiğinde oğlum bana gulmeye başladı ve hiç bi sorun yaşamadık allaha sukur tek o gun yapılırken ağladı okadar ztn 1 haftada geçmişti şişlik falan şimdi oğlum 2.5 aylık iyikide yaptrmışım diyorum.. daha snra daha zor olur ya :(
Hurijjjj Bende vazgectum 1 yasini bekleyecegim galiba . Bolgesel uyusturmada belki uyusmayacak ama anlamayacgiz diye birsey duydum vazgectim simdilik
Poncique Eşim “derdini anlatabildiği dönemde yaptırırz” dediği için doğumdan hemen sonra yaptırmadık şimdi 6 yaşına gelmesini bekliyoruz :) sünnet düğününü yapmak istiyoruz bakalım bizi neler bekliyor
Marykhoen 6 aylık yaptırdım lokal anestezi ile kesinlikle küçükken yaptırılmalı bence geçip gidiyor üstümüzden büyük bir yük kalkıyor açıkcası