Bebitom_3 Hosgeldin bende ikisi arasında kaldım siz hangi marka aldınız bebek kayıyor durmuyor diyorlar
eymeniko1 2 sini de aldım babynesti uatağın içinde kullanıyorum reflü uatağını da salonda öğlen uykuların da
Bebitom_3 eymeniko1 hem park yatağı, hem beşik hem sallanan müzikli beşiğimiz var ev eşya doluyor o yüzden çok kararsızım
Bebitom_3 Bsecill hem park yatağımız hem mobilya yatağım var … o yüzden çok eşya alıp evi doldurmakta istemiyorum
Hosgeldin Bebitom_3 anne yani beşiğin icine koydum hatta cok kipirdayinca kayior ama düşmüyor tabiki kusma sorunu var bizde memnunum o yuzden
RuzgarMommys Ay ikisi de cok gerekli dedim cok lazım dedim aldim Anne yanı besiginin icinde duruyor reflu yatağı 6 ayda 3 kere anca yatmıştır 😁 Beybi nestte evde nerye koycam yer kapliyor :/ Ama reflu olmasi gerek ilk zamanlar önemli
Babyboy10 Bebitom_3 babynest şeklinde reflü yatakları var ebebekte falan onlardan alabilirsiniz. Benim bebeğim babynestte yatmadı ama reflü yatağını baya kullandik.
Bebitom_3 Babyboy10 çok n mantıklı reflü yatağı o zaman peki bebek kaymıyor mu üzerinden hangi marka kullandınız genelde şikayetler bebek üzerinden kayıyor diyorlar
melegim26 Bebitom_3 kesinlikle reflu yatagi hem saglik için iyi hemde koltuk üstünde yerde her yere koyup uyutabilirsin gazlı günlerde ayağında sallayabiliyosun annende kalirsan oraya goturebiliyosun 6 aylik olucaz besinin içine onu koyup yatiriyorum hala küçük gelmeye başlıyor ama çok memnunum. Besik olmasa 6 ay onda yatirirdim yani😊
Bebitom_3 melegim26 bende reflü yatağını daha çok düşünüyorum ama insanlar bebek kayıyor kullanamadık falan diye şikayet etmişler siz hangi marka aldınız …
Woody Bebitom_3 Evet daha iyi.. Allah Reflüyü düşmanımın başına vermesin diyip çekiliyorum. Mahvoldu el kadar bebek
Hamileee Bebitom_3 benim bebeğim ilk zamanlar çok kustuğu için reflü yatağını 2 ay kullandık aşağı kaydığı için yeni yeni bırakıyoruz babynestte oturma odasında yere koyuyorum artık koltuğa koymuyorum işim olduğunda her ihtimale karşı düşer falan diye
Babyboy10 Bebitom_3 ben ayrı ayrı almıştım babynesti sevemedi bir turlu.. reflü yatağından da evet kayiyor baya sknti yaşadım. Ebebekte Sevi bebe markasının hem babynest hem de reflü yatagi ikisi bir arada var bakın indirime girerse alabilirsiniz 200 lira civarı şu anda