Baybars1 Bugün 4 ay 3 günlüğüz aşı yaptırmak için sağlık ocağına gittiğimizde vegaferon damla verdi hemşire. Kullananlar ne gibi yan etkileri var anlatır mısınız. Ben hamilelikte kullanmıştım hap olarak sürekli kusuyordum ve kabızlık yapmıştı. Oğlumda bugün ilacı verdikten sonra sürekli kustu. Kakasını da yapmadı. Kullanmak zorunlu mu?!
Balkupum2505 Baybars1 saglik ocaginin verdigi kabiz falan yapabilir dogrudur bizdede yapti huysuzluk falan. Kullabmanizi öneririm doktorunuza danisarak baska marka kullanin isterseniz
Msglm Baybars1 ben direk çöpe attım çünkü içinde katkı maddesi olduğunu okudum, ayrıca bir çok bebekte kusma ve kabızlık yapıyormus. Doktorumuz Sidefer damla yazdı, 6 aydır kullanıyoruz hiç bir yan etkisi olmadı, severek içiyor
Elmaliturta_ Baybars1 bi önceki kullandığım damla oydu bebeğime. İlk zamanlar çok uzun süren bi kabızlık yaşamıştık fitil kullandık hatta ben ondan oldu diye düşünüp ara vermiştim ama düzelmemişti hala da bilmiyorum o yüzden mi olmuştu
SinemB Baybars1 kabızlık huysuzluk dişleri çıktığı zaman siyah leke saymakla bitmiyor bestiron önerdi doktorumuz bizim severek içiyor kakasında vs hiç değişiklik olmadı
Baybars1 SinemB ya çocuk her zamankinden farklı kustu ondan dolayı işkillendim biraz. Mukuslu kusuyor ve öğleden sonra vermeme rağmen 6 kere falan kustu normalde içtiği fazla sütü kusardı. Ya sıvı ya da yoğurt gibi olurdu kusması. Bu bildiğin mukus.
SinemB Baybars1 ondandır vermeyin onu takip edin devam ederse başka şeydir ama sidefer yazmışlar oda çoğu bebek sevmiyor kabızlık yapıyormuş
Mrv_ Aşırı huysuzluk yaptı sabaha kadar sürekli uykudan çırpınarak uyandı en son kusunca kullanmayı bıraktım. İlk günler aşıdan dolayı sandım ama bir hafta sürünce huysuzluğu ilaçtan olduğunu anladım.