Amineeem Çok geçmiş olsun canım. Benimde 9. Günüm bugün çok şükür daha iyiyim. Ben de emzirdiğim için ilaç kullanmadım. Antibiyotik ve balgam söktürücü vitaminler, kan sulandırıcı kullanıyorum. Ağrın olursa parol işe yarıyor. Salondan sadece lavabo için çıkıyorum. Çift maske ile emziriyorum kızımı şükür sadece ben pozitifim inşallah bulaşmadı. Çocuklarıma eşime. Süreç psikolojik olarak yıpratıcı moral çok önemli lütfen pozitif ol. Bebeğimin kokusunu özledim içim yanıyor. Dayanmalıyız rabbim böyle ayrılık versin. Geçicek kuzum. Yediklerim içdiklerimi yazayım. Kemikli ilik suyu çorba,kelle paça, zencefil çayı, mutlaka kekik çayı, meyve suyu, yeşil çay, udi hindi tozu balla karıştırıp,zencefil, zerdeçal, çörek otu karşımı,ıhlamur, sarımsak yutuyorum hergün, odada buhar makinesi çalışıyor. Hergün duşa girip havlumu yastık kılıfımı değiştiyorum, odayı sürekli havalandırıyorum. Yakınların varsa yemek bıraksınlar kapıya kuzum. Benim eşimin personellerinin eşleri kapımızı hiç boş bırakmadı hepsinden Allah razı olsun. Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin konuşuruz hatta destek olmak için numaran olsa ararım bile. Bu bi süreç ve geçicek.