Eymenimmm19 Anneler bi tanıdığım yapmış çocuk konuşması için güvercin yumurtasının sarısı ile dil altı ovuluyormuş deneyen oldu mu ???
Yenibebek_yenianne Eymenimmm19 Duymuştum ben bunu ama güvercin degil de farklı kustu diye hatırlıyorum.
3oda1salonmide Eymenimmm19 batıl inanç olduğunu düşünüyorum açıkçası ama çocuğunuzun hiç mi kelimesi yok acaba benim oğlum 31 aylık geçen ay psikologa götürdüm uzmana yönlendirdi gelişim testi yaptı gerilik yok sayılır dedi ama neredeyse her kelimeyi söylüyor 2 tane de cümlesii vardı yeni yeni başlıyor demekki demişti keza şu an daha iyi konuşuyor cümle sayısı artıyor böyle bir durumda doktor görüşü almak çok önemli aslında doktorlar anlaması algısı iyiyse 3 yaşına kadar zamanı var diyo ama yine de anne yüreği telaşlanıyo merak ediyor
Makarna Hahahaha 😁 şaka gibiyiz yahu 😁 çocuğun konuşması için onunla bol bol konuşun, kitap okuyun, şarkılar söyleyin, oyunlar oynayın vakti gelince gerisi hallolur endişelenmeyin. Yumurta mumurta karıştırmayın allah aşkına 🌹
Kavinsmom Eymenimmm19 33 aylık olan bebeğiniz ise, dr ile görüşmeniz icab ederdi, bunlardan önce isterseniz dr ile görüşün.
Makarna Eymenimmm19 benim kızımda öyle kitap okuyorum o başka şeylerle ilgileniyor ama yine de okumaya devam ediyorum onun aklına illa ki yer ediyor emin olun. Hiç mi söylediği kelime yok?
Zeyzey2019_ Eymenimmm19 hiç mi kelimesi yok. Tv telefonla çok mu zaman geçiyor. Yani yumurta olayı biraz saçma geldi. Eğer bir gerilk olduğunu düşünüyorsanız vakit kaybetmeden bir uzman ile görüşün.
1mom1baby Eymenimmm19 böyle bir şey duymadım kızım ay sonu tam 3 yaşında olacak aktif konuşması yok nerdeyse 2 ay olcak okula gidiyor psikiyatrist önerisiyle başlattık bu hafta gün içinde daha çok kelime söylemeye başladı kendim evde destekliyorum gelişim testi yaptırdık okula gidiyor maddi olarak yapabileceklerimi yaptım manevi olarakta burda bi anne dua söylemişti belli bi süre düzenli olarak okunan duaydi onu da okudum gerisi onun zamanına kalmış canım sıkılıyor bazen hiç konusmayacakmış gibi geliyor bazen onu anlayamadığım durumlar oluyor çok zor ama yapacak başka bir şey yok güvercin yumurtası batıl inanç ondan medet ummayin çok istiyorsanız yine deneyin tabi ama etkisi olacağını sanmıyorum ha ispat varsa söyleyin bende yapayım 😅