Mercimek2 Saglamzehra90 gündüz ne kadr zorlasmda em sonunda bende oes ediyrm uyuya kalıor dün baya dolaştrdm akşam uyumasn bari dedim en son yarım saatte olsa uyudu nelrr yapablrm uyutmamak için
Meryemserdar Mercimek2 aynen beterin beteri var 😃kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz Allah razı olsun en bütük destekcim dayanamadığım zamanlarda çağırıyorum geliyo o bakıyo ben uyuyorum
alis Ahh ben bide tekim annemi çağıramıyorum çok zor oluyo düzenini kurdu bizimkide ama yanlış kurdu sabah 5 ten önce uyumuyor. Buda beni çok yoruyor gündüz uyuyorsam iyi ama biri geldiyse yada işim varsa uyumadıysam zor geçiyo valla nolcak böyle biri bi çözüm bulsun bizede söylesin😭
Zehrahmiran 6 aylığız hala oturmadı uyku düzenimiz gece sürekli utanıyor rezene denedim ben işe yaradı istersen sen de dene bir akşam iç belki seninki de uyur beni bile etkiledi ben de onunla uyudum 😁
Kadze Mercimek2 benimde bebek öyleydi sabah 5lere kadar otururduk 4 aya yaklaşırken biraz gece uykusu başladı şimdi 4ay 9gunluguz gene gececiyiz 5maya gelsin uyku eğitimi şart oldi