Busegokce Doğduğundan beri Prima kullanıyorum ama aktif Primaya geçiş yaptığımızdan sonra memnun olamadim. Evet asla pişik yapmadı ama artık kakanın sırta kadar çıkması can sıkıyor. Önerebileceğiniz, geçiş yaptığınız, pişik olmaz dediğiniz bebek bezi var mı?
Busegokce mervedogu Bugünler de bende Baby turcoya baktım evet. En çok ona doğru yöneldim. Pişik sorunu yaşamadınız dimi?
Yelizdurmus Busegokce ben yeni doğandan beri molfix / baby turco ikisini kullanıyorum çok memnunum pişik yaşamadım hiç
Eesay Busegokce doğduğunda molfix pure&soft aldım 3 numaraya kadar. 4 numarada normal yeşil pakete geçtim. Sızdırma, taşma olmadığı için yeşil paketle devam ediyorum🌸🌸
Busegokce Yelizdurmus Çok teşekkür ederim. Baby turco alayım az miktarda denemek için..umarım iyi gelir.♥️
Busegokce nursocum Hadi ya.. yanlış hatirlamiyor isem 7 aylıkti sanırım sizin ki💆🏼♀️ Külot bez daha iyi diyorsanız bakayim.
Busegokce ipek39ela Çok tesekkur ederim bakicam. Külot bez oneriliyor genelde. Hiç kullanmadım bende. Hemen bakıyorum♥️
ipek39ela Busegokce rica ederim kuzumm bi kücük paket alıp dene rahatlığını görüceksin zaten giydir gitsin oh mis 😍
Mom4775 Busegokce canbebe kullanıyoruz incecik harika çok memnunuz. Premium care den geçtik buna. Baby turco deneme paketi gelmişti ilk kez pişik ne o gün öğrendim resmen kızarmayan nokta bırakmadı. Direk çöp🤦🏽♀️