Tazeannezehra Kızlar Bebeğim kakasını gürültülü yapıyor ve mukuslu bez içinde kan gelmeye başladı Bir iki seferdir Lütfen yardım edin Makat çatlağı mıdır nasıl çözülür zeytinyağı sürdüm biraz popısuna ıkınmak Tan olmuş olabilir çünkü çok ıkınıyor ne yapmalıyım
Necla61 Tazeannezehra bu belirtiler alerji malesef mutlaka randevu alıp doktora gidin bebek için sklıntı olmasin
serebro Tazeannezehra makatta kırmızılık yani çizgi gibi görüntü var mı? Makat çatlağı da olabilir alerjik belirti de mutlaka doktorla görüşün. Makat çatlağı yaşadık. Kremle tedavi kısa sürede sonuç veriyor ama sık sık tekrarlıyor bizde ne yazıkki
Yakupuras Tazeannezehra direk alerji gibi duruyor canım, süt ürünleri ve yumurtayı doktora gidene kadar kes istersen
Tazeannezehra Yakupuras sonradan da alerji olur mu 4 atlık çünkü eskiden böyle bişey yoktu Çok ıkınıyor makat çatlağı mi acaba Yarın babam amelyat olacak ciddi bi amleyat dr a randevu alsam ne zaman gideblrö bilmyorm Biraz anlık çözm aryprm zeytinyağlı yedim eğer kabızsa diye ama kabız değil yapıyor çok ıkınıyor ama
Ceya Tazeannezehra böyle bir konuda siz tedavi etmek yerine önce doktorunuza bilgi verin onun önereceği şekilde ilerleyin , sanki böylesi daha doğru olacak
Ballokumu Tazeannezehra maalesef besin alerjisi gibi. Bildiğim kadarıyla yakın tarihe randevu alınıyor. Kusma döküntü oldu mu
drn5410 Tazeannezehra süt ürünlerine biraz ara verip takip et istersen doktora gitme sıkıntın varsa o zaman da oluyor mu diye takipte kal sonra da en kısa zamanda doktora gitmekte fayda var
Yakupuras Tazeannezehra ondanda var bizde ypk yok. Evet çok ıkınıyor ağlıyor sa yaparken kanama varsa çatlak ta olabilir anestol krem popo içine sürülüyor günde 2 kez. Bizimde 3 aydan sonra alerji çıktı ortaya ayrıca yani sonradan olabiliyor ki söylediklerin alerji gibi duruyor dediğim gibi
Misterious Tazeannezehra kanlı kaka alerji belirtisi olabilir kabızlık varsa makat çatlağı da olabilir en iyisi doktora danışıp ona göre hareket etmek
GunesliHayat Tazeannezehra çok büyük ihtimalle bebeğinizin besin alerjisi var.kızımın yumurta alerjisi var,ne zaman doktor önerisiyle yumurta denesek kanlı ve mukuslu kaka oluyor ve sesli şekilde kaka yapıyor.muhakkak doktora gitmenizi öneririm.
drn5410 Tazeannezehra merhaba canım 😊 geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.. Aynı şikayetler ile 4 aylıkken doktora gittik ve süt ürünleri alerjisi tanısı konuldu 2.5 aydır diyetteyim doktora görünmenizde fayda var ona göre diyet verir yada başka bir sıkıntısı varsa çözüm önerir 😊
Cherry5 Gürültülü ıkınarak ve mukuslu kaka en aşamada kakada kan, çok yüksek ihtimal besin alerjisidir. İnsan kan görünce çok korkuyor ama panik yapmayın 😊 geçmiş olsun
drn5410 Tazeannezehra süt ve süt ürünleri bütün paketli gıdalar, kuruyemişler, baharatlar, dana eti bunları kestik yasak 2.5 aydır yemiyorum