Nilarbc Zynpalmina Ben ofisten calısıyorum kendi reklam ajansımız var benimle gidip geliyor benimki ona ofiste köşe yaptık yatak oyun yeri öyle evde gibi zaman geciriyor biyandan çalışmaya calısıyorum bazende anannede oluyor 🤯
Bgmkr aksam_ 😭aynı gün başlıyoruz ben de migros calisaniyim 😏 hiç gidesim yok nasıl bırakılır ki kuzu😔
aksam_ Bgmkr allahtan evden çalışacağım en azından Yanımda olacak diye teselli buluyorum mihrimahinannesiyim
Asel17 Esrujjj merhaba bende paramediğim ama atanmadım farzedelim ki atandım şuan bebeğim 5 aylık atanınca ücretsiz izin hakkım olur mu biliyor musunuz
Aslanmmm emreaysel bende senin gibi düşündüm ve ücretsiz izindeyim.koronayı aileme bulaştırma endişesi de çoktu evde olduğum ürece harcamamız minimum zaten böylesi şimdilik daha güzel
emreaysel Aslanmmm hele hele bizim gibi sağlık çalışanı anneler için müthiş stresli bir süreç. Birde pandemi süreci işin içine girdi. Allah kolaylık versin 🤲🏻
mihrimahinannesiyim cimen85 her çalışan anne gibi sagip eve bırakacağım 🤭🤭🤭zor ama çalışmak zorundayimm cunku 8 sene sonra atanıp kpss ile bu süreci cok zor geçirdim işimi de kizimi da bırakamam hatta kizim icin daha da dört elle sarılarak yapicam işimi 🌼🌼🌼 Lakin ablam da ogretmen o da ayni şekilde sagip birakmisti sanirim sorun olmaz tek sorun ozlemmmm😔😔😔😔😔😔😔
cimen85 mihrimahinannesiyim Anlıyorum.. tabiki ben de sağıp bırakacağım fakat 6 aydan sonra ek gıda başlıyoruz ya daha kolay olur bakıcı için.. inşallah rapor bulabilirsem
deryakuralerturk55 Aslannn ben devlet memuru değilim evet kurum esnek davrandı karşılıklı fedakarlıklar ile oldu birşeyler 😁
Miomio Ben çalışmıyorum bebeğim 3 aylık ve 9 yaşımda oğlum var. Ama çalışmaya ihtiyacım var maddi açıdan zor dönemdeyiz. Evde yapabilecek bir iş bulsam çok güzel olacak . Varmı bildiğiniz evde yapılabilecek bir iş ??
cimen85 [silindi] haklisin rapor dışında yıllık iznim var 2020 yılından 30..2021 den 30 onları kullanacağım.
cimen85 [silindi] Evet ama şuan idareci arkadaşlarım haftada 1 gün gidiyor okula..keske annemler yakınımda olsaydı da ben de çalışsaydım. Haftada 1 gün bıraksaydım. Mart 15 ten sonra da okullar açılmayacak gibi..
Aygulzumra cimen85 merhaba bende sağıp birakcam nasıl verecekler sütü benim kızım biberonu unutmuş almıyor
_hazaalb Zynpalmina bebeğim 3.ayına girer girmez homeoffice olarak işime döndüm. Annem bakıyor oğluma emzirmeye gelip gidiyorum sağolsunlar birşey demiyorlar ona. Şimdi ise 7 aylık..
Nryylk Bgmmm kızım 22 ayını dolduracak. Ben öğretmenim. Asla kızım evdeyken ders işleyemedim. Çok şükür ki annemle aynı şehirdeyiz. Mecburen anneme götürdüm hergün.
Bgmmm Nryylk ben de eşim evdeyse o an ondan yardım alarak yoksa annemden destek alarak yapmaya çalıştım. Süreç daha güzel olur ilerleyen zamanda umarım.