Tugkaninannesi Kızlar bebegim altı aylik oldu yeni. Ya dik duramıyor kucağıma oturtunca falan öne doğru gidiyor.sirti dik olmuyor yani. 9 kilo ve biraz koca kafalı:) bu zaman kadar iri bir bebek olduğu içindir dedim ama artık gördükçe kafama takıyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba ?
Buglem Tugkaninannesi normaldir canım kızımda öyleydi ilk oturmaya başladığında hep öne doğru eğilirdi bu pozisyonda midesi sıkışınca kusardi hep şuan 10 aylık çok güzel dik oturabiliyor biraz sabret bebeğin kendi istediği zaman dik oturacak
Senayigitali Tugkaninannesi benım bebegımde 14 ağustos dogumlu benımkide aynen oturtuyorum iki sanıye sonra bükülüyor. Kucagımdada oyle
Melekannem Tugkaninannesi benim bir akrabam kızı 17 aylık yürüyor ama daha biraz kambur yürüyor herkes normal olduğunu söylüyor 💁🏻♀️
Sevda6767 Tugkaninannesi ben de bugün bu tarz bir başlık açmayı düşünüyordum. Benimki 6 buçuk aylık. Kucağımda fena değil de. Yerde koltukta destekli oturtunca direkt öne doğru eğiliyor. Sırtı beli ağrır diye uzun oturtmayayim diyorum ama desteksiz oturmayı öğrenmesi lazım. Bilemedim ben de
Tugkaninannesi Buglem ay içim rahatladı canım çok sağol.baya kafaya takmaya başlamıştım. Doktor da normal diyor da işte insan korkuyor yine de.
Tugkaninannesi Senayigitali benimki de öyle kucağımda da bukuluyor. Kafası biraz büyük ondandır diye düşünüyordum ama normalmiş yazılanlara bakarsak:)
Tugkaninannesi Sevda6767 kilosu nasıl? Doktor bana ondan da olur dedi. Hatta muhtemelen emeklemeyecek direkt ayaklanacak zamanı gelince dedi.iri bebekler biraz hantal oluyorlarmış:)
huzur- Gayet normal zaten ilk oturmaya başladığı zamanlarda öyle öne doğru bükülür sonra sonra dik tutabilmeye başlar kendini
Tugkaninannesi huzur- teşekkür ederim.ya tabi her bebegin gelişimi farklıdır ama arkadaşlarımın bebekleri de bu aylarda. Ondan ister istemez kıyasliyorum.onlar duruyor çünkü dimdik, bizimki de zamanı gelince durur insallah
kubraege Tugkaninannesi benim oğlumda aynı, 6,5 aylık. Sanırım yeni oturmayı öğrendikleri için öyle yapıyorlar 🤷♀️
Tugkaninannesi kubraege valla bu forumu oyuzden seviyorum. Insan rahatliyor normal olduğunu yazanları gördükçe:) çok teşekkür ederim cevabınız icin
kubraege Tugkaninannesi aynen öyle çevremde yakın Zaman’da bebek doğuran Yok,kime sorsam ayy bilmem ki diyolar 😂 o yüzden burası çok yardımcı oluyor her konuda 💗
Btlszr Sırt kasları zayıf olduğu için yığılıyor. Oyun oynatırken yüzüstü yatırırsan her gün süreyi uzatarak sırt kasları kuvvetlenir.
Tugkaninannesi Btlszr evet aslında yüzüstü durması gerekiyor ama hiç durduramıyorum. Yüz üstü bıraktığım an çığlık ata ata ağlıyor. kendi döndüğünde bile ağlayarak geri dönmeye çalışıyor.nedir bu yüzüstü durmaya karşı gıcıkligi anlayamadim😓
Btlszr Tugkaninannesi. Küçükken alıştırmak gerekiyor. Sevdiği oyuncaklarla kitaplarla oyalayarak durdurmak lazım.
Eliftavs Tugkaninannesi merhaba,bebeğiniz büyümüştür artık ama benimki de şimdi 6 aylık aynı şeyleri yaşıyoruz,acaba oturması filan nasıl oldu?