Zekoz Tugkaninannesi aynı durum şuan benm oğlumda mevcut sizin evladınızın durumu şuan nasıl ??nasıl bir süreç geçirdinz acaba
Hhhhhhhh Arkadaşlar benim kızım 6 buçuk aylık çizgi film izlemeden mamasını yemiyor.sizce zararlımı bide yedikten sonra gene kusuyor
KucukAdamm Hbbsnnplt canım merhaba , postları canlandirdin hep 😅 dikkatimi cektin . Benim oğlumda öyleydi düzeldi korkma .
Hbbsnnplt KucukAdamm tam 5 aylık olduk ya ben taktikca hep birşeyler çıkıyor mesala biraz önce sgalik ocağından geldim doktorum 15 gün önce kafasini 42.5 ölçtü ebe ise 44cm e yakın dedi kime inanacagimj sasiridm hatta başka bir ebe baktı 46 cm dedi kim doğru söylüyor bilmiyorum Allah’ım evlatlarımizla imtihan etmesin
KucukAdamm Hbbsnnplt kilosu kaç ki , kilo çoksa kafada büyük olur . Oğlum 10 aylık , 48 cm kafası . 6 aylıkken 46 idi . Baya büyük kafası var. Ama kilosu da çok olduğu için doktor normal dedi.
KucukAdamm Hbbsnnplt Çok normal canım , benim oğlumda 5 aylıkken 10 küsürdü kilosu. Kilo çok olunca kasları taşımakta zorlanıyor . Zamanla düzelir hiç korkma 😊 bende kafası sola yatık duruyor diye çok üzülüyordum bianda düzeldi 😊
Hbbsnnplt KucukAdamm aynı nerdeyse çok rahatlattiniz Rabbim razı olsun kucagimda başını omzuma birakiyor böyle kambur gibi duruyor sizde de öyle miydi bu aylarda