Deletedmom5284 Momsbabyy rica ederim canım şifa olsun inşallah kansızlık normal bi durum endişelenmene gerek yok ben hep kansızım 😬😬😂
Dmt-01 Momsbabyy sağlıkocagının verdiği vegaforenin içinde paraben var koruyucu madde yani ferrum da bişey yok diye biliyorum
Momsbabyy Blackbird88 corbalarina yemeklerine koyuyordum köfte de yediriyorum et konabilecek herşeye koyuyorum ama pek arası yok 1 yerse 2 yemiyor neden?
Alptugunannesi07 Momsbabyy d3 için ocean d3 kullanıyoruz kuzum. Bende baktım tadına. Doğal zeytinyağı ve d3 karışımı. Hamileyken bende ocean ürünlerini kullanıyordum. Memnunuz. Kan ilacına henüz başlamadık. 1 aylığız
Momsbabyy Alptugunannesi07 Teşekkür ederim çoğunluk ocean öneriyor sanırım bende ona başlayacağım gibi
Momsbabyy Deletedmom5284 Bende de var o kansızlık maalesef ki 7 falan kan değerim yürüyen ölüyüm ben😂
Zeytin_cekirdegi Momsbabyy bestiron kullanıyoduk kan ilavı olark ama kabızlık oldu şimdi sidefere geçtik bakalım d vitamini de ocean
Tunamiko Momsbabyy bize takviye olarak vermişti kan değerine bakmadan. Demir için sidefer damla d vitamini olarak deca tabs kullanıyorum ikisinden de memnunun.