Momsbabyy Bugün 9 aylık asimizda kan verdik başlı başına pekmez yetmiyormuş maalesef🥱 kan değerlerimiz düşük çıktı, Sağlık ocağının verdiği dışında kan damlası ve d3 damla önerir misiniz 🥰🙏🏻
Dmt-01 Momsbabyy kan değeri düşük çıktıysa doktor önermedimi ilaç bize çocuk doktorumuz nutrigen ferromixxin mini verdi bizim düşük değil ama demir deposu azmış ilerde sorun olmasın diye verdi
Deletedmom5284 Dmt-01 kan değeri düşük çıkmasa da veriyorlar anlamadım neden vermemişler 1 yaşına kadar alması gerek özellikle d vitamini
Momsbabyy Dmt-01 bizim sağlık ocağı ordakinden veriyor doktorumuz da ordakini önerdi o yüzden burda birkaç kişi işinde bişey olduğunu yazmıştı zararlı olarak o yüzden soruyorum bende
Momsbabyy Deletedmom5284 ilk verdiklerinde ben kullanmadım sağlık ocağında verilenin içinde zararlı bir madde varmış adı aklıma gelmiyor burda görmüştüm pekmezle onun yerine desteklemek istedim ama kurtarmamış o yüzden şuanda tekrar başlayacağım bilgi alıyorum ?
Dmt-01 Momsbabyy sağlıkocagının verdiği vegaforenin içinde paraben var koruyucu madde yani ferrum da bişey yok diye biliyorum
Deletedmom5284 Momsbabyy sağlık ocağının verdiğini bende kullanmadım ocean d3 aldım yerine birde ocean microfer