Milasmom defnesmomm latex korse ten rengi askisiz model 150 tl olan https://www.yamunakorse.com/yamuna-latex-korse-ten
Brn1234 Ben de L beden aldım ama değiştirdim xl aldım geldiğinde kullanıcam bakalım faydası olur diye umuyorum. Kullanan varsa yorumlarını söyleyebilir mi günde kaç saat kullandınız
Gozde45 defnesmomm defnesmomm canim selam bende doğum için terleme için birşeyler bakıyordum riverlife de çok güzel termal takımlar var su anda sauna takımlar baya revanşta duymussundur belki gittim ondan aldım alt üst takım yürüyüşe Gidiyorum ara ara ve baya fark var inanilmaz terletiyor incelme hissediyorum gidiyorum
defnesmomm Gozde45 yamunanın da varmış. Çok iyi gerçekten, terleme ile incelme etkisi oluyor tabi ki. Her gün kullanıyor musun canım?
Gozde45 caglaanalan neden ki kullanılmasın zten emziren anneler bol su içiyor ya ev işlerinde yururken de giyebiliriz sorun olmaz gun de 3 litre su ictikmi zaten atilan suyu da bu şekilde tamamlamış oluruz
Gozde45 defnesmomm evet canım kullanıyorum yamunanin biraz daha pahalı river life instagram da daha uygun fiyatları