Serap02 Kızlar bosh 5 programlı aldım memnun kalmadım değişim kabul ettiler KaC programlı almaliyim sizce
Zeynaa1 Serap02 bosh 4 programlı vardı ben hiç memnun kalmadım hep ıslak bırakıyordu siz neden memnun kalmadınız
Berenniimmmm Serap02 benim 4 programlı ve çok memnunum. Sadece tuzu ve parlatıcısı azaldığı zaman kurutma yapmıyor. Bende eksik bırakmıyorum ve gayet güzel yıkıyor
Serap02 Zeynaa1 hiç temiz yikamiyordu bir kahve fincanı da kalan tortusu bile diğerlerine yapisiyordu deterjan kalıntıları da aynı şekilde öyleydi
Birmartannesi Serap02 öyle galiba bende Siemens var ayni fabrikadan cikmalar 4 programlı bende hiç memnun değilim ne varsa eskilerde varmış resmen
Serap02 Zalimsin tüketici haklarına gittik biz defalarca çağırdık ama çözüm bulamadım tüketici hakları dava açtı sonculandi 1 ay icersinde
Selimim4720 Serap02 Annemin bulaşık makinası 6 programlı olanından. Çokta güzel yıkıyor hatta çizik dahi yapmıyor
Serap02 Selimim4720 malesef bütçem yeterli olmaz diye 6 programlı alamam 5 program yada aşağısına bakmam lzm