Deletedmom324 Evcil hayvan bakan var mı aranızda? Temizliği nasıl yapıyorsunuz tüyler vs. Ve de bebek uyurken ses çıkartma ihtimallerine karsı be yapıyorsunuz? İki kedim var masAllahları var baş edemiyorum 🤦🏻♀️😊
Bursaligelin Deletedmom324 15 aylik rotweilerim var malesef cok havladigi icin baska bir yere gonderdik😕
ikizlerinannesi Deletedmom324 bende iki tane köpek vardi cinsi biraz tehlikeli cinsti güvenemedik eşim dukkana göturdü 😤
Agulbastmr Deletedmom324 başlarda tedirgindim ama kedimde alıştı artık 3,5 Aylık olduk umarım ki oğlumla çok iyi arkadaş olacaklar ,sizin?
Deletedmom324 Agulbastmr ilk bir ay ikisi de yüzüme bakmadı kı kucagımdan ınmezlerdı. Zor barıstık ama barıstık ☺️ Ogluma uzaktan bakıyorlar. Oglan onları gordukce cıglık atıyo yakalamaya calısıyo. 5 aylıgız. Ikı kedı olunca kosturmacaları cok oluyo. 🤦🏻♀️
Agulbastmr Deletedmom324 evet bende çekindim ama evler sıcak zaten sıkıntı olmuyo sürekli Petek’te uyuyor☺️
Deletedmom324 Agulbastmr biri petekte ama dıgerı yerde uyuyor hep. Ne bııım kıyamadım yerdekıne herhal
biryavuzkusu Deletedmom324 Annemlerde var kedi bebeğimi götürünce yanına yaklaşmıyor bazen gizli gizli yaklaşıp tıslıyor mu denir bilmiyorum korktukların yılan sesine benzer ses çıkarıyorlar ya öyle. Biz oraya gidince özellikle geceleri birşey yapar diye ya onu bi odaya kapatıyoruz yada bizim yattığımız odayı kapatıyoruz çok üzülüyorum böyle olunca. Gerçi önceden benide pek sevmezdi kereta 😂 ama böyle sesler falan çıkarmazdı yani biz oraya gittiğimiz de psikolojisi bozulacak diye korkuyorum
Nugget Ben de traş ettrdim ilk basta biraz trip attı ama . Bebeğe alışamadı hala beşiğine girmeye çalışıyor nolacak bilmiyorum bebegim 10 günlük :)
Deletedmom324 Nugget ilk ben de ondan korktum. Hıc ızın vermedım cok agırlar cunku. Sımdı yandan yandan bakıyorlar 😂
Nugget Deletedmom324 hayalimde kedim ile birlikte oyun oynarlar diodum smdi ikisini farkli odalarda tutmaya calsyrm :/
GmzSnn Deletedmom324 bende aynısını yazcaktım öküzü olan çok maşallah hindistanı geçti bizim hatunlar 😂😂😂