Tuba44 Merhaba sevgili annelerim,sorum başlıkta var ama buraya da yazayım.Sizce hangi mama en iyi mama? Yani içerik olarak hangi mamayı üstün tutabiliriz? fiyat hiç önemli değil 😊
Dmt-01 Tuba44 geçenlerde biri burda bi tablo paylaşmıştı bütün mama markalarıyla anne sütü karşılaştırılmıştı sanki aptamil daha çok benzerlik taşıyodu biz doğdugundan beri aptamil kullanıyoruz memnunum hiç sorun yaşamadım gıda dedektifi var o inceliyo bi bakın Ona bende çocuk sütlerine bakmıştım dün
Ssena123 Tuba44 kesinlikle hipp combiotic çünkü aptamil içeriğine bakarsınız şeker ve nişastadan oluşuyor sağlıklı bir mama asla güzel kokmaz demişti doktorumuz 🤗ben buna dikkat ederek tercihimi yaptım. Yani bebeğim ilk 10 gün aptamil verdim ve ağız dolusu kusmuştu yaklaşık şuan 4 ay oldu hipp combiotic kullanıyoruz bağırsak sorunu da çok güzel çözüm sağladı benim fikrim bu tabiki her anne evladı için en iyisini bilir 🙈
Merve_gcl Tuba44 en iyi mama bebeğinin severek içtiği ona en iyi kiloyu aldıran ve onu kabız yapmayan mama deneyerek görüceksin ☺️
Cansumommy Tuba44 normal aptamil değil ama aptamil prosyneo anne sütüne en yakın mamadır. herkes bilmez
Tuba44 Uygarpinar başlarda aptamil kullanmıştık ama o bebeğimi kabız yaptığı için bırakmıştık. Herkes aptamil anne sütüne en yakın olanı çok iyi falan diyorlar bakayım ben de bir daha deneyeyim olmadı.Çok teşekkür ediyorum 🙏
Tuba44 Dmt-01 ah tam da benim aradığım tablo ama denk gelemedim maalesef.Biz de ilk doğduğunda aptamil kullanmıştık ama kabızlık ve gaz sorunu yaşadık o yüzden evolviaya geçtik ondan yana bir sıkıntımız olmadı ama ben istiyorum ki besin değerleri anne sütüne en yakın olanı olsun.Dediğiniz siteyi takip ettim epey de bi baktım ama benzer bir tablo bulamadım belki de gözümden kaçmıştır
Karaborsa En iyi mama bebege yarayan mama malesef denemeden bilemiyosunuz bizde cok övdükleri hipple basladik asiri gaz ve kabizlik yapti ama tavsiye edenlere gore en iyisi 😏
Tuba44 Karaborsa öyle tabi ama işte denemekte fayda var ben de ilk aptamil verdim bebeğime hem gaz hem de kabızlık yaptı hemen bıraktık evolvia ya geçtik onda bir sıkıntı yaşamadık ama ben istiyorum besin değerleri anne sütüne en yakın olan olsun
ozlemaras___ Tuba44 banada en iyisi hipp dediler 2 aylık oğlum onu kullanıyorum ama aşırı gaz ve ıshal yapmaya başladı zavallı çocuğum yer yemez karnından değişik sesler geliyor şimdi değişeceğim bende normalde emziriyorım uzayan anne sütü sarılığı olduğu için mecbur mama desteği veriyorum perişan oldu çoçuğum ama doktorlara sorsan en iyisi hip miş
Tuba44 ozlemaras___ kesinlikle bu mama işi bebekten bebeğe değişiyor.En iyi mama da olsa bazen yaramayabiliyor
Hepoyleolurzaten ozlemaras___ bize de hipp dedielr çocuğumu kabız yaptı maalesef ve kilo alımı az oldu bence en iyisi Aptamil
Uygarpinar Ssena123 aptamilde nişasta ve şeker yok eski mamasından mı bahsedıyorsunuz?yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
Tugcealp Uygarpinar canım içeriğini ben okudum glikoz var ben her mamayi denedim hiç birini içmedi orası ayrı da ama aptamil bildiğiniz şekerli tadı var
Ssena123 Uygarpinar yanlış yönlendirme gibi bir durum yok ki bir anne olarak başka bir anneyi yanlış yönlendirmem diye düşünüyorum. Eskisi evet ben yeni olanını kullanmadım ayrıca her bebek farklıdır.
Uygarpinar Tugcealp aptamil kullandım 10 ay içinde glikoz yok içeriğini inceleyip almıştım eski serisini bilemem ama
Tugcealp Tuba44 en iyisi hipp Di içeriği tertemiz doğal sütten üretiliyor içinde probiyotik var ben kızıma bütün mamaları aldım keşke hipp içse dedim aldıklarımı verdiğim insanlar da çok memnun kaldı kilo da güzel aldırıyor muş gaz ve kabızlık yapmıyor muş
Tugcealp Uygarpinar hm bende baktım da glikoz yazıyordu doğrudur belki eski seridir gaz yaptı mi herkes ondan şikayetçi okuyordu