ipek_annesi 4 aylık kızçem var ya daha1 kere bile kolay uyutmadım artık delircem Allaha her gün dua ediyorum yardım et kolaylık ver diye doğduğu ilk günden bugüne kadar Bi kere bile kafasını göğsüme omzuma koyup bile uyumadı
Analist ipek_annesi biz de aynen öyleyiz hatta çok özenmişimdir omuzda uyuyanlara biz hiç öyle olamadık 7.5 aylığız hala uykuya giderken direnme var ve hiç kendi kendine uyuyakalmamıştır
Busraata ipek_annesi bizde aynıyız kafasını gögüsümüzü koyuyor uyuyor ama onda bile poposuna destek vererek salliyoruz sürekli bi zor uyuma halinde anca salliyoruz 4aylik
AsilZeynepp ipek_annesi 11 aylık şuan ağlaya ağamaya uyutmaya çalışıyorum ayakta kucgaiema sallıyorum emziriyor7m ayağımda sallıyorum uyumuyor 😪😪
ipek_annesi Analist valla napacağımızı şaşırdık üstüne 4.ay atağı zaten uyumuyor sizden farkımız yok Allahım 7.5 aylık halen devam ederse çok zor değil mi Allah sağlık versin tabiki en öncelik bu
ipek_annesi Zeynep_alya24 aynen böyle bir direniş yok ayaklarını bastırıp poposunu kaldırarak ağlıyor
ipek_annesi Busraata biz nerede nasıl uyuyatacağımızı şaşırdık dışa çok açık bütün seslere uyanıyor her şeye bakmak istiyor, Allah sizede kolaylık versin
ipek_annesi Eymenbrna valla ne gece ne gündüz halen uyumadı sabah 8 9 dan beri 5 10 dk uykuyla duruyor
ipek_annesi Zeynep_alya24 siz bizden tam 1 ay büyüksünüz 5. ayda düzene giriyor diyorlstdı meğer yalanmış
ipek_annesi Analist valla uyku saatimiz yok ki 7 de başlıyorum merhaba 12 1 e kadar uğraşıyorum 10 15 gün bütün rutinleri denedim ama yok olmadı
ipek_annesi AsilZeynepp valla aynısıyım emziriyorum bu sefer gazından dolayı uyumuyor uyansa bile yarım saat sonra kıvranmaya başlıyor merhaba Bi 2 aydır saar tam 3.29da uyanıp kıvranıyor ağlıyor kaka yapmak istiyor yapamıyor uyurken deliriyor sabah kadar ııı ııı ııı diye dinliyor
ipek_annesi Zeynep_alya24 valla yemin ederim aynen bizde öyleyiz gündüz artık napcam işe başlayınca onu düşünüyorum
Smryna ipek_annesi Ahahha 🤣🤣 uyuma anında biraz daha büyünce oyle çığlıklar atılıyor ki bi anda evde sinek olsa bile kayboluyor 🤣 Allah yardımcımız olsun
ipek_annesi Smryna şuan zaten kendi çığlığını gittikçe yükseltiyor apartmanda bizimkinin sesi yankılanıyor aaaaa merhaba diye sanırsın dövüyoruz hele yatarken bu çığlık başka Bi hal alıyor amin amin inşallah hepimize 🤭